A 94 éves indiai Ramjeet Raghav nemrégiben lett a világ legöregebb apja, azt állította ugyanis, hogy felesége újszülött gyermeke az övé. A kételkedőkkel most azt is megosztotta, hogy a kora ellenére nemcsak képes a szexre, hanem feleségének akár háromszor is örömöt okoz éjjelente.

www.thesun.co.ukA világ legöregebb apja, Ramjeet Raghav, aki bár 94 éves, állítása szerint még mindig aktív szexuális életet él. Ráadásul nem is akármilyet, ugyanis bevallása szerint éjjelente akár háromszor is szeretkezik a feleségével. "Egészséges vagyok, és élvezem a szexet a feleségemmel. Szerintem nagyon fontos a rendszeres szexuális élet egy házasságban" - mondta az agg apa, aki azonban hozzátette, a baba miatt most azért kevesebb idejük jut egymásra.

Férje döbbenetes teljesítményéről Shakuntala, az 59 éves feleség is elismerően beszélt. "Számomra ő nem tűnik öregnek, és úgy szeretkezik velem, mint egy 25 éves, sőt még jobban, mivel egész éjjel képes rá."

Az idős férfinak hiába van már 23 gyermeke, bejelentette, hat hónap múlva újabb babát szeretnének.Időskori szex - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=fCluTaAx091zxLTPBarátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!
94 évesen született gyermeke egy indiai férfinakhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110103-94-evesen-szuletett-gyereke-a-egy-indiai-ferfinak.html Megöregedett az egykori szívtipró színész!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110111-georg-clooney-csunyan-oregszik.html Havonta két csecsemő hal meg azért, mert elhagyják a szüleihttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110111-havonta-ket-csecsemo-hal-meg-azert-mert-elhagyjak-a-szulei.html Lady Gaga brutális napszemüveget tervezett! - videóvalhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110111-lady-gaga-brutalis-napszemuveget-tervezett-videoval.html Steiner Kristóf: Irányítsd a szexuális energiáidat!http://www.life.hu/sztarszerzok/20110110-steiner-kristof-iranyitsd-a-szexualis-energiaidat.html Miért a rosszfiúkat szeretik a nők?http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110110-miert-a-rossz-fiukat-szeretik-a-nok.html