Magyar Attila válság Gregor Bernadett párkapcsolat válás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas szerelemnek indult, mégis válságba jutott Gregor Bernadett és Magyar Attila kapcsolata.




www.budaorsijatekszin.hu
www.budaorsijatekszin.hu



A nagy szerelem ellenére most úgy tűnik, mégis Gábor feleségének lett igaza, aki akkor azt nyilatkozta, szerinte csak múló szeszélyről van szó. "Már nem úgy mennek a dolgok kettőjük között, mint korábban. Egyáltalán nem működik a kapcsolatuk, csak próbálják a látszatot fenntartani, hogy még együtt vannak. Aki valamelyiküket jobban ismeri, már tudja, hogy zátonyra futott a kapcsolatuk!" - mondta Berni egyik, neve elhallgatását kérő kollégája.

Egy másik közeli ismerőse eközben már arról beszélt a lapnak, hogy Berni férje szeretné újrakezdeni kapcsolatukat: "Az elmúlt időben férje ismét közelebb került Bernadetthez. Miután nem haraggal váltak el, ő megérti, hogy felesége továbbra is keresi a boldogságot, amit ha mégsem talál meg Attila oldalán, akkor ő boldogan hajlandó újrakezdeni kettejük kapcsolatát."

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.