önismeret párkapcsolat szerelem alvás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mikor a párod éppen nincsen otthon, és egyedül alszol a közös ágyatokban, érdemes megfigyelned, hol helyezkedsz el és milyen pózban. Ez ugyanis sokat elárul arról, milyennek látod a kapcsolatotokat tudat alatt. Te hogy alszol, amikor éppen egyedül vagy?   

Párnát ölelgetve

Habár elsőre azt gondolhatod, hogy mindez azért van, mert hiányzik neked a párod, és őt helyettesíti a párnád, tudnod kell, hogy ez közel sem ilyen egyszerű. Meglehet, hogy ez arra utal, hogy nem bízol eléggé a barátodban, vagy túl zárkózott vagy és tudat alatt szeretnél jobban megnyílni előtte, vagy éppen megerősítésre volna szükséged. De egyszerűen arról is lehet szó, hogy nélküle nem érzed magad biztonságban.

Thinkstock
Thinkstock



Saját feleden fekszel

Ha mindig a saját oldaladon alszol, az annak a jele, hogy elégedett vagy önmagaddal és a kapcsolatodban betöltött szerepeddel is - akármi is az. Úgy tűnik, a párodnak igencsak nagy szerencséje van veled, amennyiben ő is elégedett a saját szerepével.

Thinkstock
Thinkstock




A párod felén fekszel

Mindig elfoglalod a pasid részét, ha nincs otthon? Mellette állsz jóban és rosszban - az ágyban és máshol is. Ebben a kapcsolatban senki nem fog félrelépni. Igen szoros kötelék van köztetek, így amikor nincs melletted, szinte kötelességednek érzed "megvédeni" és melegen tartani az ő felét az ágyban.

Thinkstock
Thinkstock



Középen fekszel

Ha azt gondolod, hogy ez azt jelenti, hogy te birtoklod a vezető szerepet, akkor tévedsz. Ebben az esetben csupán arról van szó, hogy a kapcsolatotok stabil és kiegyensúlyozott. Bízol magadban és a párodban úgyszintén.

Forrás: www.ezoterikus.hu

És még:


Párkapcsolati kalkulátor - mennyire illetek össze?
Hányat lehet szeretni egyszerre?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.