Jackie Kennedy Marilyn Monroe Richard Burton erőszak Elizabeth Taylor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halála után előkerült Liz Taylor naplója, melyből megdöbbentő titkok derültek ki a hollywoodi díváról.

Nemrég napvilágra kerültek Liz naplójának részletei, amelyben a színésznő megdöbbentő részletességgel írt legféltettebb emlékeiről. Egy családtagja szerint Liz démoni szépsége nemcsak a férfiakat, de a nőket is vonzotta. A hatvanas években egy partin Liz megismerkedett az akkor már szexszimbólum Marilyn Monroe-val - a találkozásról így emlékezett meg a Kleopátra sztárja: "Lenyűgözött a belépője a partira, és utána is ámulva figyeltem minden mozdulatát. Ő a legszexibb nő, akivel életemben találkoztam, az érintése nyomán pedig mintha szikrák pattannának, olyan intenzív hatással van az emberre" - írja a Hot! magazin.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Állatólag aznap este a két díva becsiccsentett, majd együtt távoztak Marilyn hotelszobájába - ahol intim pillanatokat töltöttek együtt. Jackie Kennedy, az elnök felesége azonban gyűlölte Lizt, mert szerinte a férje szeretője volt, csakúgy, mint a szőke Marilyn. Állítólag a first lady egész életében haragudott Liz Taylorra.

A naplóból az is kiderült, hogy a színésznő rengeteget szenvedett férje, Richard Burton erőszakossága miatt. Állítólag, ha Liz valamit nem a megbeszéltek szerint csinált, a férfi mindig az öklével próbált rendet tenni. Taylort előző férje, Conrad Hilton is bántalmazta - a szépség élete valóságos rémálom volt akkor, és többször gondolt az öngyilkosságra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.