párkapcsolat szex szerelem pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindannyian kíváncsiak vagyunk rá, hogy mi jár a partnerünk fejében szeretkezés közben. Legalább egy icipicit. Vajon rád gondol? Vagy egy másik nőre? Vagy a munkahelyén jár gondolatban? Esetleg a focin jár az esze? Mi kikérdeztük őket, és meg fogsz lepődni a válaszokon!  

Tipp! Kiosztották a VIVA Comet díjakat! Nézd meg, hogyan ünnepeltek a sztárok!



Testben szexben, fejben messze

Ha veled is előfordul néha-néha, hogy nem a pasidra gondolsz, miközben kényeztet téged, joggal merül fel benned, hogy ezzel egyszer-egyszer a kedvesed is így tehet. Mielőtt azonban féltékeny leszel egy másik nőre vagy az imádott munkájára, nyugodj meg, lehet, hogy teljesen máson töri a fejét szex közben. Sorra vettük a leggyakoribb lehetőségeket...

Thinkstock
Thinkstock



1. Mire gondol? A szexre!

Megan Fo

Berci, könyvelő (34)

"Szex közben csak azon jár az eszem, hogy a partnernőmet tökéletes 'kiszolgálásban' részesítsem. Hogy én legyek élete legfelejthetetlenebb szeretője!"

Zsolti, marketingmenedzser (33)

"Én a pózokon töröm a fejemet előjáték közben, és amikor kitalálom az ideális pozitúrát, mindent megteszek, hogy beváljon a dolog mindkettőnknek."

Krisztián, vegyész (24)

"Volt egy férjezett barátnőm. Az egész együttlét alatt végig az járt az eszemben, jaj, csak haza ne jöjjön a férje, jaj, le fogunk bukni. Persze ez sosem történt meg, de pont ettől volt a szex olyan izgalmas vele."


Thinkstock
Thinkstock



Tipp! A legszexibb fürdőruhák képgalériánkban! Katt ide!






Tamás, értékesítési vezető (31)

"Néha újra és újra lepörgetem magamban azt, hogy mi történt az értekezleten. És olyankor nagyon nehéz visszatérni a földre, vagyis az ágyba. Előfordult, hogy a munkahelyi kérdések a szenvedélynél is erősebbek voltak..."

Zoltán, informatikus (38)

"A múltkor a barátnőm észrevette, hogy fejben nem vagyok ott szex közben. Összevesztünk, mert azt hitte, egy másik nőre gondolok. Részben igaza is volt, a szigorú és rendíthetetlen főnöknőmön járt az eszem, akinek másnap prezentálnom kellett. Szigorúan ruhában..."

Péter (33), galériatulajdonos

"Sokkal gyakrabban gondolok a szexre a munkahelyemen, mint a munkámra szeretkezés közben. Vannak olyan napok, amikor annyira felizgatom magam, hogy már az előszobában elkapom a barátnőmet. Ő imádja, hogy ilyen vagyok!"



Thinkstock
Thinkstock



3. Mire gondol? Valami szórakoztatóra



Peti, egyetemista (24)

"Ha futball van a tévében, még szeretkezés közben is elkalandozok. Lehet, hogy fogadnom kellett volna a meccsre... Vagy egy kihagyott helyzet, vagy egy álomgól foglalkoztat napokig. A barátnőm azonban nem olyan türelmes, hogy kibírjon egy világbajnokságot szeretkezés nélkül, így amennyire csak tudok, próbálok az ágyban is jól teljesíteni."

Miki, üzletvezető (42)

"Ha éhes vagyok, csak az evésen jár az eszem. Szerencsére a barátnőm tudja, hogy a gyomromon át vezet az út a kielégítő szexhez. Ezért mindig készít csokit, tejszínhabot, epret és pezsgőt az éjjeli szekrényre, hogy visszaterelje a gondolataimat..."

Tibor, tanár (30)

"Szeretek sok időt tölteni a barátnőmmel, de néha nekem is szükségem van egy kis kikapcsolódásra. Ha a barátaimmal elmegyünk valahova, azt mindig alig várom. A kedvesem ilyenkor egy kis kényeztetéssel bocsát útra... Próbálok közben a szexre figyelni, de legtöbbször már inkább az ajtón kívül lennék."

Tipp! Újra divat a zselécipő! Nézd meg képgalériánkat!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.