10+1 tipp, hogy a csókod őrjítő és felejthetetlen legyen!

csók párkapcsolat szex csábítás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csókolózás sok mindent elárul a kiválasztott partnerről, és fontos előzménye lehet a szexuális együttlétnek. Íme, néhány csókolózási trükk, amelyek segítségével még közelebb kerülhetsz a kedvesedhez.

Thinkstock
Thinkstock


1. A kezdők csókja

Ilyenkor az ajkak csak finoman összeérnek. Kezdetnek igazán tökéletes. Haladj végig szépen a száddal a kedvesedén, minden négyzetmilliméterét ízleld meg! Ne gondolj közben semmi másra, csak hagyd, hogy bebarangolja az ajkad az övét. Mennyei boldogság, kis erőfeszítéssel!

Tipp! Kiosztották a VIVA Comet díjakat! Nézd meg, hogyan ünnepeltek a sztárok!


2. A pillangó csókja




Tippünk: Próbáltad már a tantraszexet?


szólj hozzá: A tantraszex gyönyörei



3. Az úgynevezett keleti örvény



5. A jól bevált francia csók



6. Eper a szájban





Thinkstock
Thinkstock



7. Középkori gyöngysor

A lovagkorban volt nagyon elterjedt ez a fajta csók, amikor a hölgyek mélyen dekoltált ruhákban jártak. Csókold körbe a párod nyakát, a szegycsonttól egészen az egyik, aztán a másik fülig. Aztán cserélhettek, most ő csókolja körbe a tiédet.

Tipp! Szexi fürdőruhák képgalériánkban! Katt ide!


8. Csók mediterrán módra



9. Pajzán érintések





Thinkstock
Thinkstock





10. Egy kis masszírozás...

A francia csók közben lágyan masszírozd nyelveddel partnered szájpadlását. Általában ritkán jut eszükbe az embereknek ennek a területnek a kényeztetése, pedig nagyszerű tud lenni.

+ 1 Vákuumos csók

Hagyd lazán az ajkaidat, majd pásztázd végig a partneredét a tiéddel. Ezután gyengéden szippantsd be szájának külső peremét. Majd ismételd meg újra és újra. Míg te kényezteted, ő meglátod, teljesen átadja magát neked. A vákuumos technikát nemcsak az ajkain, de a nyelvén is gyakorolhatod. A mennyországban fogja magát érezni. Gyöngéd harapásokkal még inkább fokozható a szenvedély. Egy érzéki ,kicsit erőteljesebb vákuumos csók azonban csodákra képes. Nem kell aggódnod, hogy fájdalmat okozol a partnerednek, legfeljebb marad egy kis nyoma, amely majd mindkettőtöket a kellemes pillanatra emlékeztet. Ha nem szívesen dicsekedne vele a munkahelyén, akkor arra azért ügyelj, hogy ez a foltocska a ruha alatt legyen.

Tipp! A legszebb virágos ruhadarabok és kiegészítők képgalériánkban! Katt ide!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.