Pippa Middleton Katalin hercegnő Kate Middleton szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg Katalin hercegnő élete legboldogabb időszakát éli férje, Vilmos oldalán, addig húga, Pippa éppen most került vissza a párkereső szinglik közé.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Alex Loudon és Pippa Middleton szakítottak - ettől hangos a brit sajtó napok óta. "A barátok és a pár közeli ismerősei már mind tudták, hogy a fiatalok szétmentek" - vallotta egy bennfentes az egyik legnagyobb angol lapnak. "Pippa hirtelen jött népszerűsége nem tett jót a szerelemnek, nagyon megviselte a kettejük kapcsolatát" - tette hozzá a forrás. "Pippa és Alex állítólag barátokként váltak el, nincs köztük harag" - írta a The Sun magazin. Katalin húga nagyon népszerű a hercegi esküvő óta: a csinos Pippát vagány jelleme miatt minden társaságban szívesen látják.

Pippát és kedvesét, az angol krikettjátékost egyébként már hetek óta nem lehetett együtt látni hivatalos rendezvényeken. Miss Middleton egyébként cseppet sem magányos: egy ideje sokat találkozgat egyik exkedvesével, Anglia egyik leggazdagabb úriemberével, George Percy-vel. Korábban szobatársak voltak a Edinburgh-i Egyetemen, tízéves barátság köti össze őket, ráadáaul egy ideig jártak is. Pippa minden bizonnyal tanult nővérétől a gazdag férfiak terén - George pedig cseppet sem lenne rossz fogás!

Northfoto
Northfoto

Pippa és George Percy

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.