Végre! Brad Pitt őszintén vallott Jennifer Anistonról

Brad Pitt válás Angelina Jolie Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt hosszú idő után először beszélt egykori feleségéről, Jennifer Anistonról.

AFP
AFP


Brad Pitt bevallotta, unalmas volt a házassága Jennifer Anistonnal, mert hiányzott az egészből a bizsergés. A sztár arról is mesélt, hogy életében a legjobb dolog és a legjobb döntés az volt, amikor Angelinát választotta, mert számára ő az ideális nő és édesanya.

Tipp! Így néz ki Mark Wahlberg luxuslakása! Kattints a képgalériáért!



"A 90-es években mást sem csináltam, mint céltalanul éltem, és próbáltam kiaknázni a sztársággal járó lehetőségeket. De egyszer csak meguntam, hogy nem csinálok mást, csak lézengek, egy kanapén ülök, néha beszívok - azt éreztem, szánalmas az életem. Próbáltam olyan filmeket választani, amelyek érdekes életekről szólnak, közben a saját életem kifejezetten unalmas volt. Éreztem, valamit lépnem kell, valamit változtatnom kell a házasságomon" - vallotta a színész, aki 2000-ben vette el Jennifert, miután a 90-es évek végén randizni kezdtek. Öt évvel később pedig már válásuktól volt hangos a sajtó. Ezek után vált csak hivatalossá, hogy Brad és Angelina Jolie együtt vannak.

Brad és Angie hat gyermeket nevelnek - három vér szerintit, és három adoptált kicsit. "Az egyik legjobb dolog az életemben az, hogy Angelina a gyermekeim anyja. Ő egyszerűen csodálatos. Nagyon boldog vagyok, hogy ő van nekem. Elégedett vagyok az életemmel, mert helyes döntéseket hozok, és mert megtaláltam a nőt, akit szeretek. A család rizikós dolog - minél jobban szereted a párodat, annál nagyobb lehet a csalódás, annál több a veszítenivaló" - mesélte a szívtipró.

Brad legutóbbi kijelentései minden bizonnyal felzaklatják majd Jennifer Anistont, akiről köztudott, hogy évekig képtelen volt normális párt találni, most pedig az az egyetlen vágya, hogy édesanya lehessen.

Tipp! Kirstie Alley hihetetlen fogyása, 20 évet fiatalodott a 60 éves színésznő! Kattints a képgalériáért!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.