Megasztár foci Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sugarloaf huszonhat éves énekesnője a válogatott focista Vincze Ottó öccsébe, Vincze Gáborba habarodott bele.

Az egykori megasztáros és a volt labdarúgó, aki jelenleg a biatorbágyi focicsapat edzője, január elején ismerkedtek meg, most pedig már a közösségi oldalon is vállalják kapcsolatukat. A Blikk információi szerint Henit az egész Vincze família befogadta, Gábor szerelmeként minden nagy családi eseményen részt vesz. A szépségnek azonban nem lehetett könnyű dolga, hiszen nemcsak szerelme testvérével és szüleivel, de a férfi kislányával is el kellett fogadtatnia magát. Vincze Gábornak ugyanis az első házasságából született egy kislánya, Liza, aki nagyon fontos szerepet játszik a sportember életében. Heni azonban úgy tűnik, könnyen vette az akadályt, hiszen a közösségi portálon a nyolcéves kislány édesanyja, Vincze exe, a Fresh nevű leánybanda korábbi tagja, Csősz Ágnes is ismerőse az énekesnőnek.

TV2
TV2

"Nem titkolom, hogy együtt vagyunk, boldog vagyok, de ennél többet nem szeretnék mondani" - vallotta az énekesnő, aki egy éve döntötte el, hogy soha többé nem oszt meg semmit a magánéletével kapcsolatban a nyilvánossággal. A lány korábban járt Beszeda Gábor műsorvezetővel és Gyetván Csaba színésszel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.