Titokban megnősült az X-Faktor sztárja

X-Faktor Király L. Norbi házasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban az X-Faktor sztárja, Király L. Norbi hivatalossá tette kapcsolatát születendő gyermeke édesanyjával.

Tolvai Reni sokkolt a melleivel! Kattints a galériáért!




Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

,,Valóban összeházasodtunk polgári szertartás keretében. Egyrészt egymás miatt is fontosnak tartottuk, hogy mégis idén megesküdjünk, másrészt pedig azért, mert hamarosan megszületik a kisfiunk. Így aztán nincs jogi akadálya, hogy felvehesse a családnevemet. Nem szerettük volna nagydobra verni, a nagy esküvő úgyis csak jövőre esedékes. Csodálatos érzés, hogy Niki örökre mellettem képzeli el az életét" - vallotta Norbi a napilapnak.

A menyasszonynak a tanúja a bátyja volt, Norbit pedig X-faktoros mentora, Keresztes Ildikó kísérte az anyakönyvvezető elé. ,,Azért választottam Ildit, mert nagyon bizalmas kapcsolatot ápolunk egymással, jó barátok vagyunk, erős szálak fűznek össze bennünket. Szerettem volna, hogy az életemben még egy fontos szerepet töltsön be. Egy picit el is érzékenyült, amikor látta a boldogságunkat. Ahogy láttam, az apósom is rettentően büszke volt ránk, este, a vacsoránál ő köszöntött minket" - magyarázta Norbi.

Szexi fotók a magyar modellről! Kattints a galériáért! (18+)



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.