Máris kiheverte a szakítást? Az X-Faktor bájos sztárja két hét után ismét szerelmes

Baricz Gergő X-Faktor Kováts Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kováts Verát nagyon megviselte a pár héttel ezelőtti szakítása, de úgy tűnik, most ismét rátalált a szerelem.

Az X-Faktor két fiatalja, Baricz Gergő és Kováts Vera hónapokig jártak együtt, de pár hete szakítottak. Állítólag Vera bánata elűzésében nagy segítségére van egy fiú, akivel egy jótékonysági rendezvényen ismerkedett meg közelebbről. "Tavaly Vera volt a Dunakanyar Hangja, majd az X-Faktorban tett szert országos ismertségre, ám ő soha nem felejtette el, hogy honnan indult. Nem is volt meglepő, hogy az idei versenyre is ellátogatott. Itt ismerkedett meg a jelenlegi győztessel, Szabó Bencével. A fiatalok aztán egy jótékonysági rendezvény kapcsán ismét találkoztak. Ellátogattak a váci börtönbe, ahol volt idejük jobban megismerkedni egymással, később pedig a városközpontban andalogtak. Tudomásom szerint mostanában kevesebb idejük van találkozni egymással, de a Facebookon folyamatosan tartják a kapcsolatot" - árulta el a közeli ismerős.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Vera számára állítólag expárja, Baricz Gergő nehezíti meg a felejtést. "Úgy hallottam, hogy Verát nagyon megviselte, amikor meghallotta Gergő új dalát, amit a szerelmük emlékének állított. Így nem elég, hogy folyton a szakításra és a múlt szépségére emlékezteti őt, de valahol az is bántja, hogy Gergő a szakításukkal haknizza végig az országot" - idézi a közeli barátot a Stop.hu.

Szex másodkézből - A családban marad?http://www.life.hu/szeress/szex/20120629-szex-masodkezbol-a-csaladban-marad.htmlBevált tippek eget rengető orális szexhez (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120629-bevalt-tippek-az-egetrengeto-oralis-szexhez-18.htmlAnne Hathaway-t utálja a vőlegényehttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120629-anne-hathawayt-utalja-a-volegenye.htmlVálik Tom Cruise és Katie Holmeshttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120629-valik-katie-holmes-es-tom-cruise.html"A fiatal csajok tök gyerekesek" - Éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120629-lederebbek-a-nok-30-felett-ejszakai-pasivelemeny-18.htmlSzex 30 felett - Az idősebb nők tényleg bevállalósa(bba)k? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120628-30-felett-a-szexualis-elet-az-idosebb-nok-tenyleg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.