Család vagy karrier? A női magazinok állandó körkérdése nem foglalkoztatja Jeremy Rennert: ő bizony már elég régen a karriert választotta.

Jó oka volt rá. "Nagy családból származom, ahol szinte mindenki elvált" - mondja a 41 éves sztár. "Korán eldöntöttem, hogy én nem fogok a bíróságra rohangálni a vagyonmegosztás miatt. Úgyhogy inkább a karrieremet vettem el, és nem bántam meg" - mondja a színész.

AFPRenner hamarosan A Bourne-hagyaték címszereplőjeként lesz látható. Valóban hagyatékot vett át: Matt Damon után ő lett az újraindított sorozat sztárja, csakhogy nem Jason Bourne-t alakítja, hanem egy másik szuperkémet, Aaron Crosst, akit likvidálni akarnak, ezért önjáró üzemmódra kapcsol. A Cross életére törő szervezetet Edward Norton vezeti, a film női főszereplője Rachel Weisz.

Tippünk: Nézd meg a film előzetesét!

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/mkSp_12O5yQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 


Forrás: UIP


Eltiltották szerelmétől Tóth Gabithttp://www.life.hu/szorakozz/20120808-toth-gabi-enekesnot-eltiltottak-szerelmetol-rasztovits-david-focistatol.html Szabó Erika feneke kikandikál a csipkés fehérneműbőlhttp://www.life.hu/szorakozz/20120807-szabo-erika-a-baratok-kozt-sztarja-az-uvegtigris-3ban-megmutatja.html Stevie Wonder 11 év házasság után elválikhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120806-a-vak-enekes-stevie-wonder-es-kai-millard-morris-valnak.html Katalin hercegnő magyarokkal nézte az olimpiáthttp://www.life.hu/szorakozz/20120806-berki-krisztian-olimpikont-magyarokkal-nezte-katalin-hercegno-czene-attila-sportpolitikaert.html Sztárok, akik mindenáron Marilyn Monroe-hoz akarnak hasonlítanihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120804-michelle-williams-lindsay-lohan-madonna-gwen-stefani-scarlett-johansson-christina.html Odáig van Katalin hercegnőért a férje - Úgy viselkedtek, mint eddig sohahttp://www.life.hu/szorakozz/20120803-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-brit-orokos-szerelmesen-olelkeznek-a.html