meztelen szexjelenet Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Blake Lively színésznőt sok rendező szeretné pucéran látni a filmjeiben, a sztár azonban már a karrierje kezdetén megmondta, ő bizony nem vetkőzik.

A pletykafészek sorozatsztárja egyáltalán nem kedveli a vetkőzést, és nem is tervezi, hogy valaha is megmutatja magát meztelenül a kamera előtt. "Ha bármikor egy meztelen jelenetet látok a tévében, eléggé zavarba jövök, amikor észreveszem, hogy a színésznőnek például kibuggyan az egyik melle" - mesélte nemrég a szőkeség.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lively jelenleg Ryan Reynolds színésszel randizik, neki biztosan megmutatja magát meztelenül. Oliver Stone legújabb filmjében, a Savages című thrillerben szexjelenetet kellett vállalnia, ő azonban szexi fehérneműben hajtotta végre a rendező kéréseit egy kád vízben - a végeredmény viszont így is szexi lett.

Blake nem tesz semmit azért, hogy ilyen remek alakja van. "Szörnyű vagyok, nem edzek szinte soha. Túlságosan szeretek enni, a családom délről származik, ahol az ételek nem épp egészségesek. Néha rám tör, hogy kövér vagyok, nem férek bele egy ruhámba sem. Olyankor egy hétig alig eszem, majd megint visszatér minden a megszokott kerékvágásba" - vallotta a szépség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.