Szextitkok tálalva, avagy amikor mindent kifecseg a pasi - éjszakai pasivélemény

párkapcsolat szex LifeNight szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te is kerültél már amiatt kellemetlen helyzetbe, mert a pasid kifecsegte a szexuális életeteket? Most férfiakat szembesítettünk az igazsággal: nekik vajon mi a véleményük arról, ha a barátnőjük legféltettebb titkai kerülnek terítékre.

Tippünk: Téged is kibeszél a pasid a hátad mögött?



István, menedzser (41)

"Én szinte biztos, hogy többé nem mondok el a páromról semmit. Nekem ugyanis az a tapasztalatom, hogy a többiek eszeveszetten kíváncsiak lesznek, és ha nem figyelek eléggé, akkor lehet, hogy a valóságban is ki akarják próbálni a barátnőmet, hogy megtudják: valóban annyira jó-e az ágyban, mint amit hallottak róla."

Thinkstock
Thinkstock

Zsolt, dizájner (37)

"Én egyetlen alkalommal beszéltem ki egy lányt társaságban, és bár nem volt nagyon durva az egész, részletekbe menően disznó a dolog, utána mégis kellemetlenül éreztem magam. Minden alkalommal, amikor velem volt a párom, és összefutottunk a haverokkal, Brigi olyan kedvesen bánt a srácokkal, bennem meg csak egyre erősödött a szégyen érzése, mert csak az járt a fejemben, hogy a ruhája alá látnak, és nem is tud róla."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.