Tényleg ciki becsurgatni szex közben? - éjszakai pasivélemény (18+)

párkapcsolat szex LifeNight szerelem gyönyör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyesek odáig vannak érte, míg mások a gondolatától is undorodnak annak, ha szexuális aktus közben a párjuk elereszti magát. Férfiakat kérdeztünk meg arról, hogy nekik mi a véleményük a pisilésről szex közben.

Tippünk: Amikor kinyílik a titkos ajtó - Pisilés szex közben



Alex, tréner (29)

"Mindig is ki akartam próbálni, hogy milyen érzés lehet szex közben pisilni. Egyik éjszaka elmentünk a csajommal a közeli erdőbe, csillagokat bámulni és hülyéskedni. Amikor arra kért, hogy reflektorozzak rá, amíg végzi a kisdolgát, felvetettem neki, hogy ennél van egy sokkal jobb ötletem is. Ezután felültettem az autó elejére, simogatni kezdtem a mellét, közben ő lassan csorgatni kezdett, majd végignyaltam a szeméremajkait, aztán a csiklóját kezdtem el szívni. A barátnőm ettől annyira beizgult, hogy lelökött a földre, és hatalmasat élvezett. Ezt otthon is megismételtük a zuhany alatt, de az első alkalom volt a legizgatóbb. Szerintem az ilyen típusú szex egyáltalán nem bűn, és ha a kocsiban ülök, ma is sokszor eszembe jut a kéjes arca."

Thinkstock
Thinkstock

Sámuel, technikus (44)

"Én annak ellenére mellette vagyok, hogy egyébként rend- és tisztaságmániásnak tartom magam. A párommal van olyan mély érzelmi alapokon a kapcsolatunk, hogy bármit kérhet tőlem az ágyban, és ez fordítva is így van. Nemrégiben valóra váltotta régi álmomat, és még jobban imádom azóta, hogy elárulta, neki is bejönnek a vizes csemegék. Izgató és nem mindennapi élmény, ahogyan a szép kerek mellére és borotvált szeméremtestére célzok a péniszemmel. Amikor a csúcspontra érve magánkívül van a kéjtől és hangosan sikoltozik, olyan eksztázisba esem, hogy utána alig bírok lábra állni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.