Ezért imádják a férfiak a szerepjátékot az ágyban - éjszakai pasivélemény

párkapcsolat szex férfi LifeNight szexualitás szerepjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan esküsznek rá, míg másoknak eszébe se jutna szex közben más bőrébe bújni. Most a pasik mondják el, hogy miért jó néha kicsit változtatni a szexuális szokásokon.

1. Virtuális fantáziák

Dávid, irodai dolgozó (30)

"Érdekes ez a szerepjáték dolog az esetemben, mert űzöm is, meg nem is. Ez úgy valósulhat meg, hogy élőben szinte semmi ilyesmit nem csináltam még, viszont virtuálisan annál többször. Neten, szexcseten annak a bőrébe bújhatok, akiébe csak akarok, és olyan fantáziát próbálhatok ki, amilyen csak eszembe jut. Például virtuálisan voltam már férfival is, a fantáziában izgatónak tűnt kipróbálni, de élőben még sosem kívántam meg senkit a saját nememből."

Thinkstock
Thinkstock

2. A csábító idegen

László, kulturális menedzser (51)

"Van egy közös játékunk a feleségemmel, időnként elővesszük, ha eszünkbe jut, és ha idegen helyen járunk. Ilyenkor azt játsszuk, hogy kettőnk közül az, aki később érkezik a helyre (mondjuk egy kiállításra, egy kávézóba, strandra - mindegy, csak ne legyenek ismerősök) megpróbálja elcsábítani a másikat, mintha két idegen ember lennénk. Volt már olyan is, hogy majdnem egész nap folytattuk a játékot utána, és mintha egy új szerelem kezdődött volna közöttünk..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.