drogprobléma Lindsay Lohan színésznő botrányhősnő Colin Farrell Liz and Dick (tévéfilm) szerelem Elizabeth Taylor Jared Leto sztár alkoholprobléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az igaz szerelmet keresi a drog- és alkoholproblémáiról elhíresült 26 éves sztár, Lindsay Lohan. A fiatal színésznőnek a Liz and Dick című film adott ihletet, amelyben Elizabeth Taylor szerepében tündököl.

A film Liz Taylor és Richard Burton szerelméről szól, így persze nem meglepő, hogy a botrányhősnő is rákapott a szerelem ízére. "Szeretek szerelmes lenni" - hangzott el egyszer Liz szájából, azóta pedig Lindsay is tett egy nyilatkozatot a Daily Mirror napilapnak, miszerint ő is imád szerelmes lenni. Ahogy arról korábban már a Life.hu is beszámolt, Elizabeth és Lindsay sok minden másban is hasonlítanak egymásra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Nincs a világon annál jobb érzés, mint amikor szerelembe esel. Ezért én is nagyon várom már, hogy újra érezhessem ezt. Éltem már szerelemben egy vagy két emberrel, de igazán szerelmes talán még sosem voltam. Csak elképzelni tudom, milyen kapcsolat lehetett Liz és Richard között" - nyilatkozta a színésznő, aki legutóbb hízásával és mellméretének drasztikus növekedésével borzolta a kedélyeket.

Lohant több hírességgel is összeboronálták már, például Dominic Cooperrel, Colin Farrell-lel és Jared Letóval is, de egyik románc sem tűnt igazán komolynak.

A sztár azt is hozzáfűzte, hogy érdekli, mit gondolnak róla az emberek, és szomorúnak tartja, hogy személyes dolgai állandóan nyilvánosságra kerülnek. Sajnálja, hogy emiatt inkább celebként, és nem színésznőként ismerik el őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.