párkapcsolat szex férfi LifeNight szerelem randi szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első találkozás, izgul mindenki, utána jön a para, hogy a pasi felhív-e, vagy sem. Lesz-e folytatás, vagy sem. A Life.hu most meghallgatta a másik felet: férfiak mondják el, hogy ők mikor emelik fel a telefont, illetve megosztották velünk azt is, hogy mi idegesíti őket a nőkben.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha nem érted a férfiakat, de szereted nézni őket, íme a Napi Hím oldal!





Óvatosan, de egyértelműen

Lajos, szerkesztő (31)

"Nem taktikáztam túl én ezt sosem. Általában neten ismerkedem, és az talán az igaz, hogy első randi után nagyon ritkán hívom fel még aznap este a lányt, de egy SMS-t gyakran küldeni szoktam. Ilyen 'jól éreztem magam, remélem, rendben hazaértél' jellegűt, de persze kicsit személyesebb szöveggel. Másnap már simán hívni szoktam, persze ha akarok folytatást, de akkor nincs taktikázás. Arra is volt példa, hogy már aznap este felhívtam, de az inkább kivétel. Az SMS-ben azért próbálok elrejteni valami utalást, amivel arra célozgatok, hogy jó lenne egy 'folytköv'. Aztán a válaszból rendszerint kiderül minden. Mondjuk általában már a randin is érezni ezt, szóval nagyon ritkán téved az ember. Ha azt érzem, hogy nem érezte jól magát velem, akkor rendszerint felesleges írni is..."

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock


A női taktikák

Géza, szakács (22)

"Hogy miért nem hívják fel a pasik a nőket egyből utána? Fogalmam sincs, én mindig egyből felhívom őket. Inkább azt magyarázza meg nekem valaki, hogy a nők miért nem hívják fel a pasikat utána, és miért játszmáznak állandóan, hogy akkor most legyen-e találkozó, mikor legyen, hogy legyen... Ha tetszem nekik, azt is meg lehet mondani, ha pedig nem, azt is elviselem. Minden jobb, mint ez a folyamatos sakkozás, sokszor már azért megy el a kedvem egy csajtól, mert látom, hogy erre készül."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.