párkapcsolat férfi LifeNight szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Üzenetben, közösségi oldalon, telefonbeszélgetésben szakítani nem elegáns. Vannak férfiak, akik szerint igen, míg mások soha nem vetemednének rá. A Life.hu férfiakat kérdezett a témában: nekik mi fér bele, ha egy nőtől kíméletesen, de örökre szeretnének búcsút venni.

Akárhogy szépítjük, szakítani senki se szeret, és nem mindegy, hogy milyen körülmények között kerül sor a dologra. Sok nő szerint akkor igazán karakán egy férfi, ha vállalja az érzéseit, és a nő szemébe mondja az igazságot - erre viszont a pasik bizonyos része nem (mindig) képes, mert fél a könnyes jelenetektől, a következményektől. Lássuk, mi erről a férfiak véleménye.

Tippünk: Szakíts, ha bírsz, de ne így!



Péter, szerelő (34)

"Ha járok valakivel, annak érzelmi oka van! Ha a szerelem véget ér, akkor sem szakítanék úgy, hogy azt nem személyesen mondom meg a lánynak. Még akkor sem, ha egyszerűbb és fájdalommentesebb SMS-t vagy e-mailt küldeni. Akihez érzések fűztek, akivel számtalan közös élményem van, az megérdemli, hogy a szemébe nézzek, és kinyögjem a mondanivalómat, még akkor is, ha esetleg egy pofonnal, sírással vagy kiabálással 'jutalmazza' a bátorságomat."


Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Csabi, modell (23)

"Egyáltalán nem ütött szíven, amikor egy lány SMS-ben szakított velem. Megmondom őszintén, nekem sem volt lelkiismeret-furdalásom, ha egy futó viszonynak valamelyik közösségi oldalon vetettem véget. Pont ott, ahol kezdődött. Ennek ellenére ne tartsatok szívtelennek! Ha életem szerelme így tenne lapátra, biztosan én is összetörnék. De még nem találtam meg a nagy Őt, lazán veszem a szakítást."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.