Szextippek és érzéki tanácsok új pasihoz

Forrás: Thinkstock -
újrakezdés párkapcsolat szex férfi újdonság vágy szexualitás szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kapcsolat lezárása után, főleg, ha az sok fájdalommal, viharosan ért véget, nagy hiba, ha az új partnerrel kizárólag szexszel szeretnéd gyógyítani a sebeidet. A Life.hu-n egy éve ez volt a kedvenc cikketek.

Talán a legfontosabb tanács, hogy se új párkapcsolatba, se szexkapcsolatba ne "menekülj" bele csak azért, hogy rövid időre felturbózd megtépázott önbecsülésedet. Csak akkor kezdj új viszonyt, ha már viszonylagos béke van benned, és nem vigaszra, hanem gyönyörre van szükséged, vagyis nem "áldozatként", hanem nőként vágysz az erotikára.

A szexi újrakezdés kifejezetten jó lehetőség arra, hogy felülbíráld eddigi tapasztalataidat, és ha idáig minden jó szándékod ellenére belementél olyan szituációba, amely ellen tiltakozott a lelked, vagy nem érezted még eléggé nyitottnak magad egy pózhoz, de azért, hogy elfogadjanak, vagy el ne hagyjanak mégis bevállaltad azt, most lehetőséged van tisztázni magadban a dolgokat, majd őszintén kommunikálni az új partnered felé.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

A jó szex legfőbb ellensége a rutin, még akkor is bajt okozhat, ha egy régi párkapcsolatban élsz, új pasi esetén viszont kifejezetten rosszul sülhetnek el a dolgok, hiszen az a forgatókönyv, ami bevált az előző párodnál, nem biztos, hogy bejön egy másik pasinál. Engedd szabadon a fantáziádat, és merj kísérletezni!

Bármennyire is szeretnéd elfelejteni a régi érzéseket, ha újra intim helyzetbe kerülsz valaki mással, rád törhetnek a régi emlékek. Ezzel nincs is baj, az viszont problémát okozhat, ha magadban elkezded összehasonlítgatni az új partnered a régivel vagy másokkal, főleg, ha ennek óvatlanul hangot is adsz. Ha a régi kedvesed ügyesebb volt, bár valószínűleg csak jobban ismerte a testedet, akkor se ítélkezz, hanem segíts az új párodnak megtalálni a legszexibb pontokat a testeden.

Mit tegyek, hogy a kijelző helyett engem érints? Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.