Elfelejtve túlóra Kína házasság bocsánatkérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen kiment a fejéből saját esküvője egy kínai férfinak. Annyira lefoglalta a munkája, hogy elfelejtett elmenni a szertartásra. Később egy újságcikkben kért bocsánatot. Ilyenkor egyáltalán van bocsánat?

Egy kínai nőnek valóra vált a legrosszabb álma: menyasszonyi ruhájában egyedül állt az oltárnál. Párja ugyanis annyira belefeledkezett a munkába, hogy nem ment el a saját esküvőjére. Nem lennénk most a nő helyében...

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

A hatalmas baki után a férfi a nyilvánossághoz fordult segítségért: az egyik kínai újságban jelentetett meg egy cikket, amelyben arra kérte szerelmét, hogy bocsásson meg neki. Az írás villámgyorsan elterjedt az interneten. Az egyik blogger például azt írta: biztos marketinges a pasi, azok sokat túlóráznak. Mások szerint egy olyan férfi, aki elfelejti a saját frigyét, nem méltó a házasságra. Azt nem tudni, happy enddel végződött-e a történet.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.