párkeresés párkapcsolat férfi LifeNight szeretet szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számtalan oka lehet annak, amiért egy nő nem találja meg azt, aki mellett biztonságban érezheti magát. Sokan nem tanulnak a korábbi hibáikból, de olyanok is vannak, akik köszönik szépen, jól érzik magukat egyedül. A témában most férfiak mondják el a véleményüket.  

A nők nagy részének pontos elképzelése van arról, hogy milyen férfi mellett szeretnék leélni az életüket, de a sors gyakran átírja a forgatókönyvet. Nagy önismeretre van szükség ahhoz, hogy valaki felismerje: mindig ugyanazokat a hibákat követi el párkereséskor, és igenis megpróbál azokon változtatni.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Tippünk: A társkereső nők legnagyobb csapdái



Szilárd, autószerelő (27)

"A mai nők csak rinyálni tudnak, hogy nem találnak egy normális pasit, de amikor előttük van az igazi, észre sem veszik. A legtöbben a rosszfiúkra buknak, és esélyt se adnak egy igazi férfinak, aki kinyitja előttük az ajtót, vagy meglepi őket egy csokor virággal. A legutóbbi barátnőm például képtelen volt nőiesen viselkedni, folyton irányítgatott, majd egyik nap közölte velem, hogy unalmas vagyok, és elhagyott. Nagyon vágyom egy igazi társra, aki megértő és figyelmes, de a mai csajok többsége alkalmatlan erre, mert még 'élni' akarnak."

Robi, fogtechnikus (36)

"Ismerek jó pár szingli csajt a környezetemben, és szerintem túl egoisták ahhoz, hogy elkötelezzék magukat egy párkapcsolat mellett. A múltkor beszélgettem az egyikkel, és hosszasan sorolta, hogy milyen típusú pasik jönnek be neki. Legyen átlagon felüli intelligenciája, humora, lehengerlő stílusa, diplomája, beszéljen nyelveket, persze lakással és autóval is rendelkezzen, aztán elmesélte, hogy miért tartja kizáró oknak, ha valaki elvált és gyereke is van. Mellesleg a csaj nem néz ki rosszul, és egyáltalán nem buta, mégis játssza ezt az 'egyedül is boldog vagyok' szerepet, pedig látszik a szemén, hogy nagyon vágyik a szeretetre. Ha a csajok elengednék ezeket a hülye elvárásokat, biztosan lenne normális pasijuk, de ha így folytatják, ne csodálkozzanak azon, ha egyedül maradnak."

Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.