Weis Viktor Gájer Bálint The Voice szakítás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gájer Bálint nyolc éve él Budapesten, nemrég azonban a belvárosból egy nyugodtabb környékre költözött. Az énekes ugyanis úgy érzi, itt az ideje annak, hogy önmagára és a karrierjére koncentráljon. A szexi énekes életében nem ez az egyetlen változás: négy év után szingli lett, ezért is költözött legénylakásba. Weisz Viktor is túl van egy szakításon és csakúgy, mint Bálint, egyelőre a zenére összpontosít. A fiúk most szomszédok lettek, és a zenélésen kívül nagy bulikat is terveznek. Erről beszélt Bálint a TV2 Aktív című műsorában.

Sharon Stone elcsábított egy szállodatulajdonost?http://www.life.hu/szeress/20130606-sharon-stone-szinesznot-hirbe-hoztak-hogy-a-szallodatulajdonos-michael-wudykaval.htmlCameron Diaz megcsókolta Lady Gaga pasijáthttp://www.life.hu/szeress/20130606-cameron-diaz-szineszno-megcsokolta-lady-gaga-enekeso-baratjat-taylor-kinneyt.htmlA hét szexpóza: Lusta élvezetek oldalról (18+)http://www.life.hu/szeress/20130605-lifenight-a-het-szexpoza-lusta-elvezetek-oldalrol-18.htmlErről árulkodik a pasi bicepszehttp://www.life.hu/szeress/20130604-lifenigth-politikai-nezetukrol-arulkodik-a-ferfiak-felsoteste-egy-pszichologiai-tanulmany.htmlHivatalosan is vége a színésznő házasságánakhttp://www.life.hu/szeress/20130531-courteney-cox-es-david-arquette-szineszek-valasat-14-ev-hazassag.htmlTitkok a lábfetisizmusról (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130604-szex-szerelem-parkapcsolat-labaid-elott-hever-a-vilag-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.