párkapcsolat férfi LifeNight szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kit milyen nőtípus vonz, egyénenként változik, egy biztos: a férfiak nagy része menekül a feminista típusoktól, mondván, ők azok, akik a legtöbb pasit gyengének tartják, míg mások soha nem randiznának egyedülálló anyákkal. A Life.hu utánajárt, milyen nőktől menekülnek a férfiak.

Lehet szexuálisan vonzó és intelligens egy nő, ha annyira hisztis, hogy nincs pasi, aki megmaradna mellette. Ahogy az sem mindegy, hogy az illető apuka pici lánya volt-e egész életében, akit "hercegnőként" halálra kényeztettek, és utána felnőtt fejjel a párkapcsolataiban is azt várja el a pasitól, hogy az mindig a tenyerén hordozza. Egyénenként változik, hogy ki milyen típusú nőbe szeret bele, de vannak jelek, amelyek alapján el lehet dönteni: érdemes komoly kapcsolatot kezdeni az illetővel, vagy jobb, ha a pasi fogja magát és szépen továbbáll.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Tippünk: 5 nőtípus, akitől minden pasi falnak megy


Kristóf, vegyészmérnök (29)

"Alapvetően minden férfi más-más típust szeret, egyesek a kacér nőkre gerjednek, másokat pedig inkább a szolidság vonz a másik nemben. Én úgy gondolom, hogy az őszinteség és a természetesség a legvonzóbb tulajdonság, és abban is hiszek, hogy ha két ember igazán szereti egymást, akkor képesek változni és fejlődni. Számomra az a legnyerőbb kombináció, ha egy nőben az intelligencia, a bizalom kifinomult bájjal és egy csipetnyi misztikummal párosul, ami garantáltan felkelti az érdeklődésemet. Ha megnézem a hosszú távú kapcsolataimat, mindig is a klasszikus nők vonzottak, mert rosszul vagyok a feminista típusoktól, akik azt akarják, hogy egyenlő bánásmódban részesüljenek, de pont ők azok, akik a legtöbb férfit gyengének tartják."

Ákos, webdesigner (34)

"Nálam az egyedüli kizáró ok a szingli anyuka, és mielőtt bárki leszedné a fejemet, hadd magyarázzam el, miért nem foglalkozom velük. Ha összejönnék egy egyedülálló anyával, lemondhatnék az álmaimról, hogy van egy feleségem, akivel kiélvezzük az élet örömeit, mielőtt jönnek a gyerekek, majd együtt növünk fel a szülői feladatokhoz. Ehelyett belecsöppennék valaminek a közepébe, és úgy kellene korrekt apaképet mutatni a srácoknak - akik nem az enyémek -, hogy egyáltalán nincs tapasztalatom benne. Arról nem beszélve, hogy a szingli anyák általában már nem akarnak több gyereket, így nem maradna más feladatom, mint gondoskodni azokról, akikhez nem fűz vérszerinti kapcsolat."

Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.