házasság Orbán Ráhel miniszterelnök frigy Orbán Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férjhez megy Orbán Viktor miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel.

A miniszterelnök lányát szeptemberben vezeti oltár elé kedvese, István, aki már apósától is megkapta a beleegyezést a házassághoz, így kezdetét vették az esküvői előkészületek.

Forrás: MTI/Beliczay László
Forrás: MTI/Beliczay László

A fiatalok hat éve ismerték meg egymást egy felcsúti rendezvényen és azóta elválaszthatatlanok. Az esküvő hagyományosan a családi háznál lesz: István családjának tanyája tökéletesen alkalmas helyszín a menyegzőre. Ráhel fátylát három húga fogja vinni. "Az embernek, ha van lánya, bizony nem örül, amikor elviszik őt a háztól. Ilyenkor az apák szomorúak, ez a dolguk. De persze ennél sokkal fontosabb az ember gyerekének a boldogsága. És persze hogy elengedjük a gyerekeinket, és velük örülünk" - mondta a Blikknek a kormányfő.

Nem elég a nőknek, ha egyetértenek velükhttp://www.life.hu/szeress/20130711-lifenight-igen-dragam-nem-eleg-a-noknek-ha-csak.htmlHázasnak érzi magát Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/szeress/20130729-jennifer-aniston-szineszno-elmeselte-hogy-mi-a-helyzet-kozte-es.htmlNagyobb eséllyel hódítanak a beképzelt férfiak?http://www.life.hu/szeress/20130715-lifenight-bunko-ferfiak-elonyben-nagyobb-esellyel-viszik-agyba-a.htmlCsobot Adél és Istenes Bence külföldre szöktekhttp://www.life.hu/szeress/20130728-horvatorszagi-nyaralasukon-hoztak-rendbe-kapcsolatukat-csobot-adel-es-istenes-bence.htmlEzt a hibát követik el a friss házasokhttp://www.life.hu/szeress/20130709-lifenight-tulzott-optimizmus-es-magas-elvarasok-ezeket-a-hibakat-kovetik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.