párkapcsolat LifeNight pszichológia ismerkedés Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ossz meg vele olyan dolgokat, amiket csak a barátaid tudnak rólad! Ha hinni lehet a kutatóknak, ez garantálja a második találkát is.

Már az első randin megalapozhatod a sikered, ha személyesebbre veszed a figurát. Egy friss pszichológiai kutatás szerint nagyobb eséllyel fog keresni a pasi, ha valami személyeset osztasz meg magadról, amely által szorosabbra fűződhetnek a szálak kettőtök között.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

A felmérés szerint, amikor két idegen olyan bizalmas részleteket oszt meg egymással az életükről, amiket talán csak a közeli barátaik tudnak, a randi után a szimpátia, közelségérzet, a vélt hasonlóság és az öröm 8-22 %-kal magasabbra ugrott. Persze a siker titka nem ilyen egyszerű. A tanulmány társszerzője, dr. Susan Sprecher szerint nemcsak megértést kell mutatni az iránt, amit a másik mond, hanem az övéhez hasonló tapasztalatokat és élményeket is meg kell osztani a partnerrel, hogy a második randi is garantált legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.