Százezer férfival akar szexelni Ania

szex férfi LifeNight rekord
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges célt tűzött ki maga elé egy fiatal lengyel lány: százezer pasit szeretne az ágyába csábítani.

Szexmaratonra készül a 21 éves Ania Lisewska. A Varsóban élő fiatal lány furcsa céljáról az Austrian Timesnak számolt be. Eszerint a világ minden városába el akar utazni, és minden egyes helyen egy (vagy több) ott élő férfival legalább 20 percig szerelmeskedni. Ania, aki Varsóban kezdte meg szexútját, a hírek szerint most a 284. pasinál jár.

Forrás: Facebook/Ania Lisewska
Forrás: Facebook/Ania Lisewska

"Imádok szexelni, imádok szórakozni és imádom a férfiakat. Lengyelországban még mindig tabunak számít a szex és bárkit, aki valóra váltaná szexuális fantáziáit, azt vagy deviánsnak, vagy ribancnak vagy mentális betegnek nézik" - nyilatkozta nemrég. A fiatal lány tervét sokan fenntartásokkal fogadták. A Huffington Post szerint a kivitelezésben is akadhat némi fennakadás, köztük az idő abszurditása. Ha ugyanis 20 percet szán minden pasira, az körülbelül négy évet vesz el az életéből úgy, hogy közben még nem evett, nem aludt és nem fürdött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.