Fogyás és tiszta ágynemű - így lesz kedv a szexhez

fogyás szex szexuális vágy tisztaság vágykeltés LifeNight nyerés autóvezetés Nagy-Britannia felmérés ágynemű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes felmérés látott napvilágot Nagy-Britanniában, amely összegyűjtötte a csábítás 10 leghatékonyabb módszerét férfiaknak és nőknek egyaránt.

Több mint 2000 brit bevonásával készült el a Mecca szórakoztatócég felmérése, amely azt vizsgálta, mivel és hogyan lehet fellobbantani a szenvedély lángját férfiaknál és nőknél egyaránt.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Eszerint míg a nőket leginkább egy fogyás az, ami beindíthatja, addig a férfiakat egy haverokkal töltött este után a legkönnyebb az ágyba csábítani. Érdekesség, hogy mindkét nem top tízes listáján második helyen szerepeltek a tiszta ágyneműk, ezeket követte sorrendben a harmadik helyen a nőknél a pénznyeremény, a pasiknál pedig a forró fürdő. Ami furcsa, hogy a férfiakra nemcsak egy sportautó vezetése van hatással - egy nagytakarítás után szintén kedvet éreznének egy kis összebújásra. Kérdés, hogy ők végeznék-e el a vágykeltő porszívózást, vagy a párjukat szeretnék látni közben?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.