Az egykori szépségkirálynő és az Első Emelet zenésze útjai az év végén végleg elváltak. Antónia szerint nem működött jól a kapcsolatuk, így jobbnak látták, ha a szakítás mellett döntenek.

Bár Toncsi már két hónappal ezelőtt azt állította szakított párjával,a férfi akkoriban azt mondta, szerelmük töretlen. Nos, most egybehangzóan állítják, már nincsenek együtt. 

Újra szingli az egykori szépségkirálynőForrás: TV2

"Az ünnepek környékén pontot tettünk Öcsivel a kapcsolatunk végére. A karácsonyt már külön töltöttük, igaz, én Babikával együtt le is betegedtem, de a rokonokhoz azért elmentünk. Az új évnek már egyedülállóként vágtam neki" – mondta Toncsi a Blikknek. 

"Jól vagyok, nem viselt meg a szakítás. Igazából az volt a probléma, hogy nem működött jól a kapcsolatunk, és be kellett látnom, hogy nem ő számomra az igazi. Nincs senki más a képben, egyszerűen csak jobb most így nekem egyedül. A szakítást követően felszabadultam, és remekül érzem magam a bőrömben" – tette hozzá Antónia.

"Igen, vége. A szakítás körüli időbeli bonyodalmak után külön utakon folytatjuk. Újra és most végérvényesen be kellett látnunk, nagyon nem illünk egymáshoz. Megpróbáltuk, nem sikerült. Azt hiszem, mindketten megkönnyebbültünk, hogy elengedtük egymást. Remekül vagyok, rengeteg tervem van, most arra szeretném fordítani az összes energiámat" – erősítette meg a szakítás tényét Tereh Öcsi.