Nincs remény a békülésre. Pamela szóba sem áll gyermeke édesapjával, Berki Krisztiánnal, aki nyilvánosan más nővel mutatkozott.

Pamela végleg elköltözött Berkitől, mert úgy véli, a sportoló megcsalta és ezzel a kapcsolatukat piszkolta be. Berki hiába védekezik és próbál mindent megtenni, hogy bizonyítsa az igazát, Pamela egyelőre nem hisz az ártatlanságában – írja a Hot! 

Forrás: Baksa Norbert

„Nem ez volt az első olyan eset, amikor a nőiességemben éreztem magam megtiporva: Berki ország-világ előtt lejáratott engem" - háborgott könnyes szemmel Pamela. „Többször is elmondtam Krisztiánnak, hogy én mindent elnézek és mindent elviselek egyvalamit kivéve: a megcsalást. Azt mondta, edzeni megy, ezért így is úgy is becsapott. De ez volt az utolsó eset, többé nem hagyom, hogy átverjen" - magyarázta a megbántott anyuka.

Berki a Story hasábjain üzent Pamelának Hódi, come back! kezdetű levelében: „Nem azt akarom, hogy sírva szaladjon vissza hozzám. Fontos, hogy megértse, nem sétálhat ki egyszerűen az életemből, hiszen rajongásig szeretem őket. Eszembe sincs fájdalmat okozni neki" - magyarázkodott Krisztián, akinek érvei egyelőre süket fülekre találtak.