Férjhez megy az egyik barátnőd, neked pedig valami szuper ötlettel kell előállnod a leánybúcsúra? Uncsi a rózsaszín limuzin, a tiara, a férfisztriptíz pedig nem illik az arához? Akkor rendelj a vacsora mellé olyan kigyúrt inasokat, akiket mindössze egy kiskötény, két mandzsetta és egy csokornyakkendő takar. Mert napjainkban már ez is lehetséges...

Ugyan, melyik nő akarja ma már, hogy egy túlgyúrt vadidegen tekergőzzön az ölében? Aki sebesen lükteti az orrod előtt a banánját, és arra kényszerít, hogy a kezeddel végigszántsd az olajozott testét nyaktól ágyékig? Ezt a kérdést teszi fel a Manservants is, amikor arra biztatja az alfahölgyeket, vegyék igénybe a szolgáltatásaikat. De hogy mivel is foglalkozik ez a San Franciscó-i cég? Nos, ők tökéletes testű férfihosztokat, felszolgálókat, alkalmazottakat közvetítenek, nevezzük őket bárhogyan is...

Forrás: Facebook/Butlers in the Buff UK

Előrebocsátják, hogy amiről itt szó van, az nem sztriptíz. Inasaik tetőtől talpig úriemberek, akiknek az a dolguk, hogy királynőként bánjanak a nőkkel. Lehet velük fényképezkedni, de testőrnek, komornyiknak, csaposnak, pincérnek is tökéletesek. Azt, hogy milyen feladatot lássanak el, valamint hogy mi legyen a nevük, már a rendeléskor le kell adni. De akármilyen munkakört is választunk ideiglenes szolgáinknak, ők folyamatosan ontják a leggyönyörűbb, de betanult bókokat. Hogy mégis hogy néz ki ez a valóságban? Valahogy így:

Persze, gondolhatnánk, hogy megint az amerikaiak nem tudnak mit kezdeni magukkal, vagy a pénzükkel, de megtaláltuk a Manservants brit változatát, a Butlers in the Buff céget is. Ők még a pezsgőt töltögető inasokon is túlmennek, egyenesen meztelen pincérek kölcsönzésével foglalkoznak. Tevékenységüket ráadásul nem is csak az Egyesült Királyságban űzik, szolgáltatásaik Ausztráliában, az USA-ban, Kanadában és Dél-Afrikában is elérhetők. Leánybúcsúkra ajánlják az urakat, de végül is bármilyen rendezvényre kikérhetők. A honlapjuk tanúsága szerint születésnapokra, eljegyzési bulikra, koktélpartikra, villás reggelikre, de még babaváró zsúrokra és a válást ünneplő divorce partykra is kiszállnak. Ezt így kell elképzelni:

Csatlakozz a Butlers in the Buff csapatához!
Hogy mi kell ahhoz, hogy te is a cég munkatársa lehess? Legyen mind a mosolyod, mind pedig a személyiséged megnyerő! Dolgozz keményen, légy vidám és szórakoztató! Érkezz mindig pontosan! Ehhez pedig már csak egy tökéletesen kidolgozott testre van szükséged, és máris a tiéd lehet az álommeló, amellyel óránként akár 45 dollárt, vagyis körülbelül 10 000 forintnak megfelelő összeget kereshetsz.

A tanulságos videofilmek láttán Deáki Tímeát, a Life.hu párterapeuta szakértőjét faggattuk ki arról, mit gondol a jelenségről, hogy nők pucér fenekű felszolgálófiúkat rendelnek maguknak babazsúrokra és eljegyzési partikra. Arra is kíváncsiak voltunk, mennyire elfogadott ma mindez, miért választják férfiak tömegei ezt az utat, illetve hogy hazánkban sikeres lehetne-e egy ilyen vállalkozás.

Forrás: Facebook/Butlers in the Buff UK
Szakértőnk szerint:
"A világ lehet, hogy változik, de a benne lévő szereplők nemigen. A szolga státusz közel egyidős az emberiséggel. Teljesen természetes, hogy a pénzzel rendelkező ember megvásárolja a neki szükséges dolgokat, ami sokszor a testi adottságokat és a kellemet is jelenti."

"Úgy gondolom, hogy bizonyos esetekben kereszttűzbe kerülhetnek emiatt a részt vevő férfiak, de szerencsére ők ennek sokkal inkább az anyagi, mint a lelki oldalát veszik figyelembe. Az a pasi, aki hiányos öltözetben egy csapat lányt kiszolgálva tölti az idejét, szándékosan teszi azt. Így az erre vonatkozó negatív megjegyzések leperegnek róluk. Sőt, a sok munka több pénzt és nagyobb hatalmat is jelent a számunkra, így azt üzenik: vállald fel önmagad! Tény azonban, hogy egy idő után már nemigen kereshetik ezzel a kenyerüket. Az pedig egy másik történet, hogy ilyen múlttal majd hova is tarthat az életük" - állítja a szakértő.

"A férfiak többsége szeret adni a nőknek" - véli Deáki Tímea, aki szerint ha ráadásul a pasik mindezt egyszerre több hölgynek is tehetik, és a nem elhanyagolható összegű fizetésen felül még pozitív megnyilvánulásokat is kapnak érte, úgy érezhetik, hogy csak nyerhetnek a dolgon. "Tévedés azt hinni, hogy az így pénzkereső emberek a nők szemében alárendelt szerepbe kerülnek. Tény, hogy ledérségük okán nem az ilyen partikon fognak potenciális partnert találni, de nem is emiatt vannak ott. Az ilyen munka az erre hivatott férfiak fejében nem alárendeltséget, sokkal inkább odaadást és a magamutogatási vágy teljes megélését jelenti."

Forrás: Facebook/Butlers in the Buff UK

 

Addig idehaza...
Szakértőnk szerint ahol van pénz, ott az ilyen jellegű szolgáltatásoknak is van piaca. "Itthon is van egy réteg, aki ezt megteheti, így minden bizonnyal élni is fognak a lehetőséggel, ha szembe találkoznak vele.

Mindamellett azért azt mondjuk ki, hogy ez nem egy teljesen új irány. A chippendale szolgáltatás is olyan, ahol a férfi kvázi kiszolgáltatja magát, mégis jó ideje jelen lévő olyan terület, amire még mindig elég nagy a kereslet. Egy férfiszolga ehhez képest kicsit több, kicsit kevesebb, de lényegében nem más."