Született feleségek kertész Ellen DeGeneres műsor show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha valaki, akkor Ellen DeGeneres pontosan tudja, hogyan kell jó show-t csinálni. Így tett most is, amikor egy ultradögös kamukertészt vonultatott fel a műsorában. Természetesen nők millióinak nagy örömére.

Ellen azt a hírt lovagolta meg, hogy az Oscar-díjas Matthew McConaughey sajnálatos módon nem szerepel majd a Magic Mike mozi következő részében. A műsorvezető ezért úgy döntött, házi castingot tart:

Nick, aki állítólag a stúdió kertésze, valójában egy Billy Reilich nevű fickó, aki valami egészen elképesztő izomzattal rendelkezik, amivel egyébként tökélesen helyt tudna állni a soron következő Magic Mike filmben Channing Tatumék mellett.

A Született feleségek Gabi Solisának kertészlegénye, vagyis Jesse Metcalfe után egész biztosan nők milliói álmodoznak arról, hogy egy ilyen test nyírja odahaza fazonra a bukszusokat. Nem csoda hát, hogy Ellen műsora után mindenki rohant az Instagramra, hogy követhesse Billyt.

10 gyönyörű férfi, akit muszáj követned az Instagramon:

Ugyan, mi rossz van abban, ha az ember lánya bekövet a közösségi oldalakon szálkásra gyúrt, napbarnított és őrülten jóképű 25 éves modellfiúkat? Semmi, sőt! Éppen ezért a Life.hu korábban összegyűjtött párat, hogy amikor legközelebb végigpásztázod a barátaid korábbi tevékenységeit az Instagramon, két tájkép, pár kiskutya és tojásrántotta között beköszönjön egy-két dögös hímegyed is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.