Ha valaki, akkor Ellen DeGeneres pontosan tudja, hogyan kell jó show-t csinálni. Így tett most is, amikor egy ultradögös kamukertészt vonultatott fel a műsorában. Természetesen nők millióinak nagy örömére.

Ellen azt a hírt lovagolta meg, hogy az Oscar-díjas Matthew McConaughey sajnálatos módon nem szerepel majd a Magic Mike mozi következő részében. A műsorvezető ezért úgy döntött, házi castingot tart:

Nick, aki állítólag a stúdió kertésze, valójában egy Billy Reilich nevű fickó, aki valami egészen elképesztő izomzattal rendelkezik, amivel egyébként tökélesen helyt tudna állni a soron következő Magic Mike filmben Channing Tatumék mellett.

A Született feleségek Gabi Solisának kertészlegénye, vagyis Jesse Metcalfe után egész biztosan nők milliói álmodoznak arról, hogy egy ilyen test nyírja odahaza fazonra a bukszusokat. Nem csoda hát, hogy Ellen műsora után mindenki rohant az Instagramra, hogy követhesse Billyt.

10 gyönyörű férfi, akit muszáj követned az Instagramon:
Ugyan, mi rossz van abban, ha az ember lánya bekövet a közösségi oldalakon szálkásra gyúrt, napbarnított és őrülten jóképű 25 éves modellfiúkat? Semmi, sőt! Éppen ezért a Life.hu korábban összegyűjtött párat, hogy amikor legközelebb végigpásztázod a barátaid korábbi tevékenységeit az Instagramon, két tájkép, pár kiskutya és tojásrántotta között beköszönjön egy-két dögös hímegyed is.