Édes történetet mesélt barátja Jules Bianchiról

Forrás: NORTHFOTO/Asset Bernard -
Fernando Alonso Forma-1 Jules Bianchi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fernando Alonso, a Ferrari pilótája a minap felidézett egy kedves sztorit azokból a régi időkből, amikor ő még Raquel del Rosario férje volt, és mikor Jules Bianchi még igen gyakran volt a házaspár társaságában.

A spanyol kétszeres világbajnok versenyző a L'Equipe magazinnak beszélt az érzéseiről, de mindenekelőtt arról, hogy milyen kapcsolata volt a Szuzukában baleset szenvedett pilótatársával. Igazán édes történetek kerültek elő.

Forrás: NORTHFOTO/Asset Bernard

"Sok időt töltöttünk együtt, amikor az erőnlétünkön dolgoztunk. Amikor például focimeccseink voltak, mindig megpróbáltam Jules-t a saját csapatomba beszervezni, mert tudtam, hogy vele nyerni fogunk. És fordítva: ő is mindig megkeresett engem, amikor neki kellett a saját csapatát összehoznia. Minden szempontból egy ligában játszottunk" - mesélte a lapnak Alonso.

“Az is vicces sztori volt, hogy a volt feleségem, Raquel, néha összetévesztette őt velem, amikor ülve, hátulról látta őt. Többször is előfordult, hogy a futamokon az ő vállát veregette meg, és neki mondta, hogy “Hajrá, gyerünk!”, és csak utána vette észre, hogy ezt eltévesztette. Jules szörnyen zavarba jött. És Raquel is. Én nagyon röhögtem! Raquel pedig ezt mondta: “Nem igaz… pont úgy néz ki, mintha a testvéred lenne!” – és ezt magam is így láttam.”

Tiszta tekintet, őszinte mosoly: Mindent Jules Bianchiról

Forma-1 rajongó kolléganőnk, Andi, Bianchi balesete után összeszedte, mi mindent kell tudnunk a Forma-1-versenyzőről. Azt például tudtad, hogy Schumacher volt a példaképe, vagy hogy mikor ült először a volán mögé? Nos, cikkünkből kiderül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.