A beteges féltékenységgel diagnosztizált Debbi Wood rendszeresen vetette hazugságvizsgálat alá barátját, Steve-et. A pasi valamiért mégis úgy gondolta, elveszi a nőt.

A világ legféltékenyebb nőjének kikiáltott Debbi Wood és az immár férjévé avanzsálódott Steve 2011-ben találkoztak egymással.

Forrás: Facebook/Debbi Wood

A 43 éves nő, akit orvosai korábban az úgynevezett Othello-szindrómával diagnosztizálták, betegesen próbálta óvni szerelmét mindentől, amely bármilyen módon megkísérthetné őt: minden nap, függetlenül attól, hol járt és mit csinált, hazugságvizsgálóra kapcsolta a 31 éves férfit, pornószűrőt telepített a gépére, emellett pedig rendszeresen ellenőrzi a telefonját, e-mailjeit és bankszámláját.

Mi az az Othello-szindróma?
Debbi Wood volt az első nő, aki Othello-szindrómája miatt vált híressé. A tulajdonképpen kóros féltékenységet jelentő betegség Shakespeare ismert művének főszereplőjéről kapta a nevét, aki túlzottan féltékeny volt feleségére, Desdemonára. Debbi és Steve kapcsolatát ITT véleményezte Deáki Tímea párterapeuta.
Forrás: Northfoto

Steve mindezt elnézi betegesen féltékeny párjának, és pár órával az esküvő előtt közösségi oldalán újságolta el az örömhírt, miszerint hamarosan kimondják a boldogító igent Debbi-vel. A pár halloweenkor kötötte össze az életét. Merjünk gratulálni?