Hihetetlen, de férjhez ment a zöld szemű szörny

Forrás: Northfoto -
betegség esküvő házasság feleség szindróma hazugságvizsgálat szerelem féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A beteges féltékenységgel diagnosztizált Debbi Wood rendszeresen vetette hazugságvizsgálat alá barátját, Steve-et. A pasi valamiért mégis úgy gondolta, elveszi a nőt.

A világ legféltékenyebb nőjének kikiáltott Debbi Wood és az immár férjévé avanzsálódott Steve 2011-ben találkoztak egymással.

Forrás: Facebook/Debbi Wood

A 43 éves nő, akit orvosai korábban az úgynevezett Othello-szindrómával diagnosztizálták, betegesen próbálta óvni szerelmét mindentől, amely bármilyen módon megkísérthetné őt: minden nap, függetlenül attól, hol járt és mit csinált, hazugságvizsgálóra kapcsolta a 31 éves férfit, pornószűrőt telepített a gépére, emellett pedig rendszeresen ellenőrzi a telefonját, e-mailjeit és bankszámláját.

Mi az az Othello-szindróma?

Debbi Wood volt az első nő, aki Othello-szindrómája miatt vált híressé. A tulajdonképpen kóros féltékenységet jelentő betegség Shakespeare ismert művének főszereplőjéről kapta a nevét, aki túlzottan féltékeny volt feleségére, Desdemonára. Debbi és Steve kapcsolatát ITT véleményezte Deáki Tímea párterapeuta.
Forrás: Northfoto

Steve mindezt elnézi betegesen féltékeny párjának, és pár órával az esküvő előtt közösségi oldalán újságolta el az örömhírt, miszerint hamarosan kimondják a boldogító igent Debbi-vel. A pár halloweenkor kötötte össze az életét. Merjünk gratulálni?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.