Esküvőre készül Erdei Zsolt

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
esküvő házasság válás világbajnok Erdei Zsolt bokszoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dzsungel királya egy partin bevallotta, ha nem is a napokban, de előbb-utóbb kimondja a boldogító igent szerelmének, Rékának.

Ahogy a Life.hu is megírta, Erdei Zsolt válása után leszögezte, házassági szerződés nélkül nem nősül. Sőt, eddig úgy tudtuk nem is igen hajlik rá, hogy befuccsolt házassága után újra oltár elé álljon, de úgy tűnik, a világbajnok bokszoló véleménye kezd megváltozni az esküvő kérdését illetően.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Az ember, amikor túl van egy csalódáson, azt mondja, soha többet nősülés. Nyilván én is így indultam az egésznek, de a véleményem kezd megváltozni. Rékát imádom, van egy közös gyermekünk. Tisztában vagyok azzal, simán megérdemelné, hogy elvegyem feleségül, de még egyelőre Pató Pál urasan állok a kérdéshez, de ami késik, nem múlik" – mondta a dzsungel királya, az RTL Klub Reflektor című műsorában.

Különleges ajándék

Erdei Zsolt a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelkirálya, a Life.hu újságírójának elárulta, milyen különleges ajándékot hozott az afrikai útjáról kisfiának.

Sztárszerzőnknek, Szily Nórának pedig exkluzív interjút adott, amit ITT tudsz elolvasni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.