Váradi Olasz Jóban Rosszban Rising Star szerelem Cseke Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy a bánata Váradi Olasznak. A bővérű zenész három nőnek is csapja a szelet, ám most úgy érzi, választania kell közülük. Valószínűleg a terhes feleség sokallhatott be, de simán elképzelhető, hogy Olasz napokat agyalt azon, mivel kerülhetne a bulvárlapokba. 

Váradi Olasz minden bizonnyal rájött arra, hogy ha a Rising Starban való (le)szereplése senkit nem érdekel, magánéletével még haknizhat egy kicsit. Külön szerencséje van, hogy a háreme egyik tagja Cseke Katinka, a színésznő pedig éppen a megosztó személyisége miatt mindig elég "kattintékony" témát szolgáltat az online bulvárnak.

Forrás: Váradi Olasz/Facebook

A dráma - amelyet a Borsból ismerhettünk meg - a következő: az énekes képtelen választani a Jóban Rosszban színésznője, terhes exfelesége és új barátnője, Kriszta között. "Hiába szakítottunk, Katinkával rendszeresen beszélünk. A szakításunk környékén lett terhes a feleségem a negyedik gyermekünkkel. Akkor visszamentem a nejemhez, megpróbáltuk újra, de az eltérő vallásunk miatt megromlott a kapcsolatunk. Ő Jehova tanúja, én szabadkeresztyén vagyok. Amikor kiderült, hogy jön a baba, elkezdett járni a gyülekezetembe, azt hittem, az Úr megújította a szerelmünket, de amióta nem jön velem, csak gyűlnek a problémáink" – mesélte Olasz a napilapnak, majd ugyanitt mélylélektani elemzésbe is bocsátkozott: "Otthon lakom a feleségemmel, de tud a páromról. Szeret annyira, hogy belátta, nekem is jár a boldogság, amit egyelőre csak keresek, mert tanácstalan vagyok. Krisztivel nagyon friss a kapcsolatom, még nem vagyok szerelmes, ezért nehéz a döntés. Katinkát szerettem a legjobban, nem tudom, hogy ő visszafogadna-e" - morfondírozott a zenész, aki olyannyira össze van zavarodva, hogy lelkipásztor segítségét kéri, és azt állítja, meg is fogadja majd a tanácsát. Mi egy negyedik nőt javasolunk!

Katinkával egy (rossz) vicc volt a kapcsolatuk

A színésznő és a zenész kapcsolatát az Édes élet jóvoltából követhettük egy darabig. Ahogy írtunk is róla, néha mi szégyeltük magunkat a látottak miatt, majd - úgy tűnik - ők is, mert szakítottak. Később még valami fura szerelmi háromszöggel futottak egy kört a médiában, azóta most hallani először arról, hogy a románcból még bármi is lehet.

Röhögve mesél megaláztatásáról Cseke Katinkahttp://www.life.hu/bulvar/20141113-cseke-katinka-a-kasza-show-ban-meselte-el-hogy-testsulya-miatt-megalaztak-egy-uzletben.htmlKevés olyan hazai híresség van, aki a testsúlyával többet szerepel címlapokon, mint Cseke Katinka. A Jóban Rosszban színésznője e téren tuti ezüst érmes (az aranyat kétség kívül Tóth Vera kapja). A színésznő nevetve idézte fel a közelmúlt egyik kínos történetét. TV + Bulvár--Cseke Katinka pszichés zavarairól vallotthttp://www.life.hu/bulvar/20141017-cseke-katinka-a-tv2-joban-rosszban-szinesznoje-gyermekkori-psziches-zavarairol-vallott.htmlA színésznőt durván terrorizálták iskolás korában vörös tincsei miatt, ami bevallása szerint pszichés problémákat okozott nála.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huPokoli fogyókúrán van túl Cseke Katinkahttp://www.life.hu/bulvar/20140731-cseke-katinka-a-joban-rosszban-szinesznoje-megmutta-testet-es-bikinire-vetkozott.htmlBréking! Story-címlap lett a bikinis Cseke Katinkából.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.