Hölgyek akár egyedül is, urak azonban csak női kísérettel vehetnek részt Emma Sayle Killing Kittens nevű szexklubjának partijain, amennyiben megfelelnek a szigorú elvárásoknak.

Nem akárki kerülhet be az Emma Sayle által szervezett elit szexpartikra. A Killing Kittens elnevezésű zártkörű szexklub, amelynek kapuit 2005-ben nyitotta meg a diplomatacsaládból származó Sayle, csak és kizárólag a brit felső tízezer igényeit hivatott kiszolgálni.

IllusztrációForrás: Thinkstock

A jelenleg csak Manchesterben és Londonban működő klubba való belépés előfeltétele a kiemelkedő anyagi háttér és az átlagnál jobb külső. A nők akár egyedül is, férfiak azonban csakis hölgykísérettel érkezhetnek a nem mindennapi partira, amelynek helyszínét rendszerint féltve őrzött kastélyok, penthouse-ok adják.

„Ez egy teljesen biztonságos hely arra, hogy megvalósíthasd azokat a szexuális fantáziáidat, amelyekre már régóta vágysz" – mondta Emma Sayle, aki a Sisterhood nevű evezőcsapatból ismeri Katalin hercegnőt. Klubja ma körülbelül 50 ezer tagot számlál, egy-egy szexpartijára pedig nagyjából 200 ember gyűlik össze – amennyiben a magas elvárásoknak már megfelelt résztvevők kifizették a kb. 51 ezer forintnak megfelelő összeget.

Szvingerklubok - Oda nem táncolni járok!
Mi az a szvingerklub? Kik járnak oda? Mi történik ott? A Life.hu korábban ITT foglalt össze mindent, amit tudni illik a szvingerklubokról.

Emma, aki egy kisfiú boldog édesanyja, korábban a Mirrornak árulta el, már tervezi a Killing Kittens terjeszkedését: hamarosan New Yorkban is megnyitná a kapuit az érdeklődőknek.