Elit szexpartikat szervez Katalin hercegnő barátnője

parti elit szexklub nők Katalin hercegnő szex férfi Katalin hercegné anyagi helyzet London kíséret Manchester elvárás külső feltétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hölgyek akár egyedül is, urak azonban csak női kísérettel vehetnek részt Emma Sayle Killing Kittens nevű szexklubjának partijain, amennyiben megfelelnek a szigorú elvárásoknak.

Nem akárki kerülhet be az Emma Sayle által szervezett elit szexpartikra. A Killing Kittens elnevezésű zártkörű szexklub, amelynek kapuit 2005-ben nyitotta meg a diplomatacsaládból származó Sayle, csak és kizárólag a brit felső tízezer igényeit hivatott kiszolgálni.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A jelenleg csak Manchesterben és Londonban működő klubba való belépés előfeltétele a kiemelkedő anyagi háttér és az átlagnál jobb külső. A nők akár egyedül is, férfiak azonban csakis hölgykísérettel érkezhetnek a nem mindennapi partira, amelynek helyszínét rendszerint féltve őrzött kastélyok, penthouse-ok adják.

Szvingerklubok - Oda nem táncolni járok!

Mi az a szvingerklub? Kik járnak oda? Mi történik ott? A Life.hu korábban ITT foglalt össze mindent, amit tudni illik a szvingerklubokról.

Emma, aki egy kisfiú boldog édesanyja, korábban a Mirrornak árulta el, már tervezi a Killing Kittens terjeszkedését: hamarosan New Yorkban is megnyitná a kapuit az érdeklődőknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.