3 szextrükk, amiket filmekből tanultunk

Forrás: UIP Dunafilm -
szextrükk szex Szürke 50 A szürke ötven árnyalata szextipp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fenék-motorcsónakozás és a hátrafelé lovagló cowgirl már a múlté, itt vannak a legújabb szextrükkök, amelyeket filmekben láttunk. Eláruljuk, melyikeket próbáld ki, és melyikeket ne. 

Abroncsozás

Itt láttuk: Lena Dunham sorozatában, a Girlsben leshettük meg, ahogy Marnie szokatlan kényeztetést kap a pasijától.

Ezért próbáld ki: Ez a vad mozdulat nem más, mint az ánusz szájjal izgatása. Ha kíváncsi vagy a popó akcióra, de nem mersz belevágni az análozásba, kezdd ezzel! Az ánusz környékén rengeteg idegvégződés van, így nagyon intenzív élményben lehet részed. Kényeztetheted ezzel a trükkel a partneredet is.

Így csináld: Lassan dörzsöld az ánuszt az ujjaiddal, majd amikor a partner jelez, finoman nyald meg a területet, és játssz a nyelveddel.

Létezik análorgazmus? 6 tévhit a popószexről

Előbb vagy utóbb sok párnál szóba kerül a popsiszex - különösen a férfiak fantáziálnak megszállottan a hátsó kapun való behatolásról, de a nők számára is ugyanolyan izgató lehet, ha megismerik az orgazmus más formáját. A "görög szerelemről" ijesztőbbnél ijesztőbb történetek keringenek, de ne aggódj, mert ezek nagy része buta tévhit, és ha néhány alapszabályt betartasz, különleges gyönyörben lehet részed! Cikkünkben összeszedtünk, mikre kell mindenképpen odafigyelned.
Forrás: UIP Dunafilm


Cövekelés

Itt láttuk: A Broad City című sorozat rajongói őrültek meg ezért a szexjelenetért.

Ezért próbáld ki: Csak akkor próbálkozz vele, ha a partnered beleegyezik. Ha inkább a misszionárius póz hívei vagytok, lehetőleg ne lepd meg a partneredet ezzel a szextrükkel.

Így csináld: Egy felcsatolható péniszt kenj be síkosítóval, és lassan juttasd a partnered ánuszába, ameddig engedi. Ha nem élvezi, azonnal hagyd abba!

Korbácsolás

Itt láttuk: Természetesen A szürke ötven árnyalatának Christianja és Anastasiája vezetett be minket először a szado-mazo rejtelmeibe a filmvásznon.

Ezért próbáld ki: Ha nem rémisztett el a vörös szoba, és partnered sem borzong a gondolattól, vesd bele magad a lightos BDSM élvezetekbe.

Így csináld: Először is kötelező a bizalom, és egy olyan jelszó, amit ha bármelyikőtök kimond, vége szakad a paskolós mókának. A korbácsot, fenekelőt, bőrostort vagy bármilyen eszközt, amit használtok, húzd végig a legkevésbé érzékeny pontjain, például a hátán. Aztán jöhetnek az érzékenyebb pontok, majd végül a nemi szervek. Nagyon kicsi ütésekkel kezdj, lehetőleg kevésbé érzékeny testrészeken csapkodd csak, ne okozz neki igazi fájdalmat.

Hálószobai talicska vagy izgi lovaglólecke? Ezek a legkedveltebb szexpózok 2015-ben

3 hónap eltelt 2015-ből, dübörög A szürke ötven árnyalata tébolya is, így itt az ideje, hogy megtaláljuk az év szexpózát. Versenybe száll a jó öreg misszionárius és a kényelmesen asztalra dőlős talponálló is, de természetesen a kutyabarátoknak sem kell aggódniuk a kedvencükért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.