Nem túlzás kijelenteni, hogy Nicki Minaj méretes kebleiről szólt a Pinkprint Tour, vagyis az énekesnő koncertturnéjának következő állomása. Nicki harmadik stúdióalbumával járja a világot, a mellei pedig a legtöbb fellépésen és bulin komoly feladatot kapnak. Így történt ez Párizsban is.

A brit Daily Mail információi szerint közeli barátja és munkatársa, a rapper Meek Mill (akivel egyébként állítólag elválaszthatatlanok) volt kénytelen elviselni Minaj óriásdidkóinak fenyegető közelségét.

Forrás: Instagram/NICKIMINAJ

A képek tanúsága szerint a zenész próbált kitérni Minaj melltartóra és bugyira húzott, neccbody-ba préselt teste elől, több, de inkább kevesebb sikerrel. Rémült arcáról bizonyíték is készült:

Forrás: Instagram/NICKIMINAJ

A buliban ott járt Miley Cyrus is, aki kolléganője idomait elnézve úgy döntött, besegít, és alátámasztja Nicki bal mellét:

Forrás: Instagram/mileycyrus

Minaj látszólag jól érezte magát a barátaival, akikkel provokatív pozíciókban fényképezkedett.

Óriáspopsi:
Van egy fotó, amit Nicki Minaj biztosan leszedetne az internetről, ha megtehetné. Lehet, hogy eljutunk addig a pontig, hogy Beyoncé után Nicki Minaj is csak saját fotósokkal dolgozik, hogy mi a szépségcenzúrán átment képekkel találkozhassunk. De amíg ez be nem következik, itt egy különleges kép az énekesnő popójáról.