Van egy fotó, amit Nicki Minaj biztosan leszedetne az internetről

implantátum Nicki Minaj Beyoncé fenék internet plasztikai sebészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet, hogy eljutunk addig a pontig, hogy Beyoncé után Nicki Minaj is csak saját fotósokkal dolgozik, hogy mi a szépségcenzúrán átment képekkel találkozhassunk. Igaz, akkor nem csodálkozhatnánk rá a rappernő műfenekére. Nem úgy, mint most!

Nicki Minaj fellépett a Fashion Rocks fesztiválon, és ahogy az lenni szokott, a fellépését meg is örökítették. A rappernő fejével, lábaival, testével, hajával nincs is semmi gond - a fenekéről viszont teljesen egyértelművé válik mindenki számára, hogy köze nincs a természetességhez.

Csak a fenekét figyeld! Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Elképzelhető hogy ezek után őt sem fotózhatja akárki. 2013-ban ugyanis Beyoncéval megtörtént a lehetetlen: előnytelen képek készültek róla a világ egyik legjobban várt eseményén. Az énekesnő ezt követően koncertjeiről kitiltotta a fotósokat, és csak az általa engedélyezett képek kerülhettek fel a világhálóra.

Ilyen egy borzalmasan sikerült fenékimplantátum

2012-ben sokkoló 20 másodperces videó terjedt a neten: egy bugyira vetkőzött nő egy laza mozdulattal fordította meg a fenekében elhelyezett implantátumot. A szakemberek szerint a videó nem átverés, az implantátum egyszerűen nem volt megfelelő módon rögzítve. A videót, amelyet a Life.hu is megmutatott, ide kattintva érheted el!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.