Az új női óvszerrel mindig garantált az orgazmus

Forrás: Thinkstock -
szex közösülés óvszer orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösülés előtt akár már 8 órával felhelyezhető eszköz a nemi betegségek és a nem kívánt terhesség ellen is véd, ráadásul csillag vagy szív alakú rezgő részének köszönhetően nagy eséllyel a csúcsra repít.

A gyártók állítása szerint ezzel a termékkel kellemesebb a szex, mint óvszer nélkül. A „VA w.o.w” fantázianévre hallgató női kondomnak szív vagy csillag alakú, vibráló gyűrű található az alján, ami elősegíti az orgazmust. A rezgő rész feladata egyúttal az elmozdulás megakadályozása.

A kísérleti fázisba 50 párt vontak be, s kiderült, hogy a hölgyek 70 százaléka már az első használat alkalmával eljutott a csúcsra. A második használatnál ugyanez az arány már 84 százalék volt. A negyedik alkalommal már mindenki – tehát a résztvevő nők 100 százaléka – sikerrel járt.

Forrás: Thinkstock

Ez az arány még a férfiak ejakulációs rátájánál is magasabb. Arról tanúskodik, hogy a technológia segítségével mennyi mindent el lehet érni” – fogalmazott Brian Osterberg, a michigani IXu LLC munkatársa.

A vállalat jelenleg gyártókat keres a nemzetközi piac meghódítására. A cég fő profilja a „hordható technológia” tárgykörébe tartozó óvszerek megalkotása. A szóvivő elmondása alapján már tervben van az okostelefonnal távirányítható fajta kifejlesztése is.

Megoldhatóvá válna, hogy a felhasználó a mobilján keresztül állítsa be a különböző stimuláló funkciókat, a rezgést, a hangot, a hőhatást és a fényt” – olvasható a hivatalos közleményben.

A gyártók hozzátették, hogy egészségügyi felmérések szerint a férfiak jobban szeretik, ha női kondommal történik a védekezés, míg a nők inkább a hagyományos férfióvszert kedvelik.

Az új termék várhatóan egy-másfél éven fog az európai boltok polcára kerülni.

Hoppá! Ellopták Blake Lively és Ryan Reynolds intim fotóit - zsarolják a sztárpárthttp://www.life.hu/intim/20150411-elloptak-blake-lively-es-ryan-reynolds-intim-fotoit-egy-barat-tette-aki-azota-zsarolja-a-sztarpart.htmlA nemrég anyai örömök elé nézett sztár, Blake Lively és férje, Ryan Reynolds nagy bajban vannak. Egy régi barát zsarolja őket...Intim--Segítség! Selena Gomez mellbimbói kiszúrják a szemünkethttp://www.life.hu/intim/20150411-segitseg-selena-gomez-mellbimboi-kiszurjak-a-szemunket-ahogyan-vizesen-furdoruhaban-pozol.htmlSelena Gomez fürdőruhában pózolt - nagy szerencsénkre.IntimOrigoMiley, Miley, miért kell ennyit meztelenkedni?http://www.life.hu/intim/20150411-miley-cyrus-ismet-levetkozott-es-csupan-egy-tapasz-takarja-a-mellet.htmlAz egykori Hannah Montana ismét megbotránkoztatta az internet népét... Vagy legalábbis próbálta, de valójában már annyira unalmas a magamutogatása, hogy legtöbbször csak ellenérzéseket szülnek a legújabb próbálkozásai.IntimOrigoMegfejtették a pornómamik titkáthttp://www.life.hu/intim/20150411-ezustporonak-hivjak-azokat-a-szexfilmeket-amelyekben-idosebb-nagymellu-nok-szerepelnek.htmlAz idősebbek is szexelnek! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Japánban az egyik legnézettebb műfaj az úgynevezett Ezüstpornó.Intim--Így csókol Michael Fassbenderhttp://www.life.hu/intim/20150405-igy-csokolta-meg-michael-fassbender-baratnojet-alicia-vikandert.htmlA szexi szívtipró csókját mi is akarjuk! Pont így, pont ott!Intim--Mi ez a ruha? Bikinifelsőben indult vacsorázni Kim Kardashianhttp://www.life.hu/intim/20150312-kim-kardashian-mellbimbot-villantott-melltarto-nelkul-indult-vacsorazni.htmlKim Kardashian a napokban férjével indult vacsorázni. Nem akármilyen szerelésben.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.