Hihetetlen! Tom Cruise Armani unokahúgával jár?

Forrás: AFP/Ben Stansall -
Nobu étterem Roberta Armani Giorgio Armani évforduló Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Cruise manapság legújabb Mission Impossible filmjét promózza mindenfelé. Úgy látszik, szerdán este egy kis szórakozás is belefért a színész feszített programjába – ráadásul nem is akárkivel és akárhol jelent meg.

Tom Cruise, aki kislányára egy éve nem tud időt szakítani, Giorgio Armani unokahúgáért szabaddá tette magát. Roberta Armani oldalán jelent meg ugyanis a színész a milánói Nobu étteremben, ahol a márka 40. évfordulóját ünnepelték. A fotókat itt tudod megnézni!

Forrás: AFP/Ben Stansall

Katie Holmes és Tom Cruise utálják egymást

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, az egykori hollywoodi álompár annyira nem akar találkozni a másikkal, hogy közvetítőkön keresztül beszélik meg kislányuk, Suri ügyes-bajos dolgait is.

Robert Pattinson barátnője meztelenül fürdött a stylistjávalhttp://www.life.hu/intim/20150430-robert-pattinson-baratnoje-fka-twigs-meztelenul-furdozott-a-stylistja-tarsasagaban.htmlA színész meglehetősen szabad szellemű új barátnője ezúttal valami olyat csinált, aminek az egykori vámpírfiú nem biztos, hogy örülni fog. Intim--Zac Efron plüss méhecskével takargatja péniszéthttp://www.life.hu/intim/20150429-zac-efron-a-dirty-grandpa-cimu-film-forgatasan-pluss-mehecskes-alsonadragban-mutatkozott.htmlZac Efron nagyon furcsa alsónadrágban járkált a strandon. Szerencsére a színész nem bolondult meg, csak új filmjét forgatja.Intim--Így növeld gyorsan a szexvágyadat! Íme 15 filléres, libidónövelő csodaszerhttp://www.life.hu/intim/20150427-filleres-libidonovelo-csodaszerek-a-jobb-szexert-bazsalikom-bergamot-cedrusfa.htmlAz aromaterápiát rengeteg kultúra ismeri. Maga a Káma Szútra is foglalkozik az illatok csábító erejével, Kleopátráról pedig régóta tudjuk, hogy imádta a rózsa, a kardamom és a fahéj bódító keverékét használni a férfiak rabul ejtésére. A tantrikus szex során is szívesen használtak elődeink illóolajokat a vágy fokozására. Lássuk hát, mivel kelthető életre a vágy!IntimThinkstockTinderen pasizik Hilary Duffhttp://www.life.hu/intim/20150429-hilary-duff-a-tinder-tarskereso-applikacion-keresztul-pasizik.htmlA színésznő nem csinált titkot ismerkedési szokásából: elmondása szerint igazi Tinder-függő lett, és már egy randit is leszervezett a társkereső applikáción keresztül!Intim--Exbarátnőjével, Sarah Jessica Parkerrel találkozott Robert Downey Jr.http://www.life.hu/intim/20150429-robert-downey-jr-ujra-talalkozott-exbaratnojevel-sarah-jessica-parkerrel.htmlA két színész 7 éven át, egészen 1991-ig alkotott egy párt. Robert Downey Jr. azonban a mai napig jó kapcsolatot ápol a Szex és New York sztárjával és annak családjával.IntimAFPHogy micsoda? Leonardo DiCaprio a Tinderen nyomulhttp://www.life.hu/intim/20150428-leonardo-dicaprio-is-fenn-van-es-hasznalja-a-tinder-tarskereso-applikaciot.htmlÁllítólag a világhírű színész telefonján is ott van a népszerű társkereső applikáció, amelyet előszeretettel használ is.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.