Tom Cruise több mint egy éve nem látta a kislányát

apuka vita válás Suri Cruise Mission Impossible szcientológia Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Cruise nem igazán törekszik arra, hogy jó apuka legyen. Már több mint egy éve nem látogatta meg lányát, a nyolcéves Surit.

Tom Cruise-nak mindig van egy indoka arra, miért nem látogatja meg Katie Holmesszal közös kislányukat. Mostanában legújabb filmje, a Mission Impossible 5. részének forgatásai miatt nem tudott találkozni Surival. A filmet egyébként Londonban vették fel, de a sztár már két hete visszautazott Amerikába.

Forrás: AFP/Yoshikazu Tsuno

Egyelőre csak találgatások vannak arra vonatkozóan, hogy miért nem látogatja kislányát a színész. Az okok között természetesen a szcientológiai egyház meglehetősen visszásnak tűnő tanai is felmerülnek. De az sem titok, hogy Katie Holmes és Tom Cruise viszonya eléggé elmérgesedett a váláskor, és jó ideje már csak közvetítőkön keresztül beszélnek egymással.

A kis Suri érdekében reméljük, a szülők hamarosan zöld ágra vergődnek egymással!

Puzsér Róbert: "Hajdú Péter nem személyében, hanem a médiában betöltött szerepében szarkupac" http://www.life.hu/bulvar/20150408-sirva-biralta-hajdu-petert-a-birosagon-puzser-robert-az-utolso-szo-jogan.html A bíróság pénteken ítéletet hirdetett Hajdú Péter és Puzsér Róbert ügyében. A bíró kimondta, Puzsér bűnös, aki most egy videófelvételt is megmutatott a tárgyalásról. TV + Bulvár Fotó: Zsigmond László/Life.hu Ezért dobták ki az Éden Hotelből Beust http://www.life.hu/bulvar/20150408-a-tv2-eden-hotel-cimu-musoraban-beus-megutotte-adamot-ezert-kizartak.html Részegség, szexhiány és ellenszenv – ezek vezettek odáig, hogy a hotelbe plüssállatokkal beköltöző lánynak máris távoznia kellett a játékból. TV + Bulvár Origo A mélybe vetette magát Aleska Diamond http://www.life.hu/bulvar/20150407-aleska-diamond-a-tv2-mokka-elo-adasaban-a-melybe-vetette-magat-es-600-meter-melybol-ugrott-ki-egy.html Életveszélyes mutatványra vállalkozott Aleska Diamond, aki a Mokka élő adásában ugrott ki 600 méter magasról egy helikopterből. Aleskát mindössze egy gumikötél tartotta. TV + Bulvár -- Új szerepben próbálná ki magát az X-Faktoros Tóth Andi http://www.life.hu/bulvar/20150407-toth-andi-az-rtl-klub-x-faktor-2014-gyoztese-r-go-gida-lenne-es-szikora-robert-mogott-tancolna-az.html Szívesen táncolna mentora, Szikora Róbert mögött a tavalyi X-Faktor győztese, Tóth Andi. TV + Bulvár -- Judy tovább küzd a kilókkal http://www.life.hu/bulvar/20150403-judy-tovabb-kuzd-a-kilokkal.html Terhessége alatt csak úgy szaladtak fel a kilók Judyra, aki kislánya, Maja születése után elhatározta, visszanyeri régi alakját. Sikerült neki, 20 kilót dobott le, de ő nem elégedett, ugyanis azóta visszahízott. TV + Bulvár -- Damu Roland szerény körülmények közt kezd új életet http://www.life.hu/bulvar/20150407-damu-roland-kijott-a-bortonbol-uj-eletet-kezd.html Három évet töltött a börtönben Damu Roland, akit felesége várt a szabadulás pillanatában. A rács mögött eltöltött idő alatt vette el Edinát, együtt kezdhetnek új életet. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.