Borkai Petra Gyurta Dániel szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyik legsármosabb olimpiai bajnok úszónk állítólag ismét szabad: Gyurta Dániel és a 2012-es Miss Alpok-Adria szépségverseny győztese, Borkai Petra kapcsolatának a jelek szerint vége. 

Két és fél év együttélés után a jelek szerint vége lett Gyurta Dani és Borkai Petra szerelmének. Petra közösségi oldalán közzé tett bejegyzései és megváltozott családi állapota ugyanis erre utalnak - legalábbis egyes feltételezések szerint.

Forrás: MTI, Facebook

A pár a Kisalföld megkeresésére annyit üzent, hogy a magánéletükről nem kívánnak nyilatkozni, azonban győri pletykák szerint az egykori Miss Alpok-Adria volt a szakítás kezdeményezője.

Dani és Petra még a 2012-es londoni olipmia alatt találkozott, szerelmük is ekkor gyúlt lángra. Mivel mindketten reflektorfényben élnek, augusztusi megismerkedésüket követően nem sokáig tudták titkolni kialakuló kapcsolatukat - írja a Kisalföld.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.