Dögös test egy szál bugyiban - Shanina Shaik a tengerparton toplessezett

Forrás: Facebook/ Shanina Shaik -
Shanina Shaik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze egy bugyi takarja a csodaszép modell testét, aki egy magazinnak pózolt.

A 24 éves Shanina Shaik elképesztő jól mutat egy apró fehérneműben. Napbarnított bőrével és vizes hajával igazi tengeri istennőként csábítja a kamerát.

Forrás: Facebook/ Shanina Shaik

Nagy valószínűséggel nincs is olyan férfi, aki ellenállna egy ilyen látványnak, mint amit ITT megnézhetsz.

A modellnek egyébként nem újdonság a topless pózolás, számos olyan fotó készült róla, amelyen pőre felsőtesttel, kivillanó mellbimbóval őrjíti a férfiakat.

Hűha! Kulcsár Edina meggyötörte párjáthttp://www.life.hu/intim/20150624-kulcsar-edina-szortelenitette-parjat.htmlÚgy tűnik, a gyönyörű Kulcsár Edina bármire rá tudja venni szerelmét. Intim--Jön a punciszépségverseny másfél milliós fődíjjal! - Nyugi, még lehet jelentkezni!http://www.life.hu/intim/20150624-punci-szepsegverseny-lesz-amerikaban.htmlEgy szexjátékokat gyártó cég 5000 dollárt, azaz másfél millió forintot ajánlott a legszebb punci cím birtokosának. IntimThinkstock"Ez majdnem akkora, mint az enyém" - Majka apró férfiasságáról nyilatkozotthttp://www.life.hu/intim/20150624-majka-apro-ferfiassagarol-nyilatkozott.htmlA Hal a tortán adásában Majka a pénisze és egy mini bajor kolbászka között húzott párhuzamot.IntimFotó: Polyák Attila - OrigoHihetetlenül romantikus lélek Berki Krisztián - Facebookon vallott szerelmethttp://www.life.hu/intim/20150623-berki-krisztian-facebookon-szerelmet-vallott-az-agyanak.htmlBerki Krisztián csodás vallomást tett közzé közösségi oldalán. Intim--Kiverte a biztosítékot az anyukáknál a leszbikus joghurt reklámhttp://www.life.hu/intim/20150618-leszbikus-joghurtreklam-miatt-haborodtak-fel.htmlAz Egymillió Anyuka nevű szervezetnek sok volt, amit a tévében látott. Egy amerikai joghurt reklámját nem voltak képesek szó nélkül hagyni.Intim--Szadomazo szexfilmeket forgatnak egy budai társasházbanhttp://www.life.hu/intim/20150615-szadomazo-szexfilmeket-forgatnak-egy-budai-tarsashazban.htmlNem mernek feljelentést tenni egy budai társasház lakói, akik rendszeresen ütős szexjeleneteket hallgathatnak végig. Szó szerint ütőset, ugyanis szadomazo filmeket forgatnak az egyik lakásban. Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.