Berki Krisztián már nem dönt meg akárkit

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
üzletember párkeresés csajozás sportoló Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar macsó őszinte interjúban vallott a párkeresésről és arról, hogy miért jó szinglinek lenni.

Berki Krisztián, aki a Cserpes Laurával történő szakítása óta egyedülállóként tengeti a mindennapjait, őszintén beszélt a nőhöz fűződő viszonyáról – írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

„Fura hallani ezt azok után, hogy a Berki név a csajozós, Casanova-férfitípus megtestesítőjeként égett be az emberek tudatába. Azon már régen túl vagyok, hogy megdöntsek egy szőke cicababát, egy unatkozó üzletasszonyt vagy egy bájvigyorral megáldott szűzk...rvát! Vannak az életünkben olyan figurák, akik egybeforrtak a szingliséggel. Én nem ilyen karakter vagyok, bár tagadhatatlan, hogy most nem élek aktív párkapcsolatban. De én így is az erőt sugárzom, mert ha engem látnak, úgy láthatják, hogy a szingliség nem egy sz...r dolog. Szerintem szinglinek lenni nem azt jelenti, hogy nincs senkid, hanem azt, hogy bárki a tiéd lehet" - mondta Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.