Ben Affleck lebukott: Las Vegasba vitte egykori dadáját a színész

Forrás: AFP/Mark Wilson -
Las Vegas Ben Affleck amerikaifutball-sztár utazás dadus dada Tom Brady magánrepülőgép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb bizonyíték, hogy félrekacsingatott a színész: a hírek szerint két hónappal ezelőtt magánrepülőn utazott egykori bébiszitterével, Christine Ouzouniannel és Tom Bradyvel Las Vegasba. Na, de minek is a dada, ha a gyerekek nem mentek velük?

Bár Ben Affleck határozottan tagadja, hogy bármilyen intim kapcsolatba került volna a dadával, aki miatt állítólag véget ért 10 éven át tartó házassága Jennifer Garnerrel, ám a legfrissebb hírek nem ezt támasztják alá.

Forrás: AFP/Mark Wilson

Az ET birtokába jutott egy képnek, amelyen Christine Ouzounian látható azon a magánrepülőgépen, amelyen júniusban Ben Affleck és Gisele Bündchen férje, Tom Brady utazott Las Vegasba, hogy részt vegyenek egy jótékonysági pókerversenyen. A fotóért kattints ide!

A gépen azonban sem Ben exfelesége, Jennifer Garner, sem pedig a gyerekei nem voltak ott. Így már csak egy kérdés maradt: kire kellett így vigyáznia a 29 éves dadának?

Csalfa sztárok: 5 híresség, akik összejöttek a bébiszitterrel

Nem Ben Affleck lenne az első a sztárvilágban, aki összeszűrte a dadussal a levet. A Life.hu korábban itt gyűjtötte össze azokat a celebeket, akik a bébiszitterükkel léptek félre.
Ő lesz György herceg dadusahttp://www.life.hu/csalad/20140321-katalin-es-vilmos-gyermekenek-gyorgy-herceg-dadusa-maria-teresa-turrion-borrallo-spanyol-no-lesz.htmlEgy fiatal spanyol nő vigyáz a legifjabb brit trónörökösre.Család--Ben Affleck egy kiskutyával lepte meg a gyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20150721-ben-affleck-kulonleges-ajandekkal-probalja-egyben-tartani-a-csaladjat.htmlÚgy tűnik, a világsztár mindent megtesz annak érdekében, hogy együtt tartsa a családját.Család--Micsoda második randi! - Calvin Harris Las Vegasba vitte Taylor Swiftethttp://www.life.hu/intim/20150318-calvin-harris-magangepet-kuldott-taylor-swiftert-hogy-talalkozzanak.htmlAmi Vegasban történik, az ott is marad. Kivéve persze, ha egy sztárpár randizgat arrafelé. Intim--Méregdrága luxusautót kapott Ben Afflecktől a szeretője?http://www.life.hu/sztarok/20150812-christine-ouzounian-ben-affleck-egykori-dadusa-es-szeretoje-meregdraga-luxusautoban-feszit.htmlChristine Ouzounian privát képmegosztó oldalán dicsekedett el vadonatúj Lexusával. De vajon honnan futja egy munkanélküli bébiszitternek egy millió dolláros luxusjárgányra? TV + Sztárok--Romantika a köbön: Las Vegasban házasodott újra Schobert Norbi és Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20150112-schobert-norbi-es-rubint-reka-ujra-osszehazasodtak-las-vegasban.htmlTizenhárom év házasság után újra megerősítette egymásnak tett fogadalmát Rubint Réka és Schobert Norbi. A magánéletével legtöbbet haknizó magyar sztárpár Las Vegasban kelt újra egybe, ahová egyébként üzlettársuk, André Agassi és felesége, Steffi Graf hívta meg őket. Állítólag.TV + SztárokOrigoJegygyűrűvel az ujján díjátadózott Ben Affleckhttp://www.life.hu/intim/20150716-ben-affleck-jegygyuruvel-az-ujjan-vett-reszt-az-espy-dijatadon.htmlVálás ide vagy oda, Jennifer Garner exférje továbbra is viseli a gyűrűjét.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.