Szerdán robbant a hír, hogy a válását nemrég bejelentő Ben Affleck máris a bébiszitterrel randizik. A kapcsolatuk állítólag már tavasz óta tart, vagyis vele csalta feleségét a színész.

Ben Affleck

Tíz éves házassági évfordulójuk után jelentette be a színész és felesége, Jennifer Garner, hogy elválnak. Régóta pletykálták, hogy valami nincs rendben a sztárpár házassága körül, de a válás valódi okáról eddig csak találgatások voltak. Tegnap azonban újabb információ látott napvilágot, miszerint Ben Affleck a 28 éves bébiszitterrel kavart, amire felesége rá is jött, így a lányt elbocsátotta. Ennek ellenére a színész tovább találkozgatott a lánnyal, ami véget is vetett Jennifer Garnerrel való házasságának.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Jude Law

A színésznek szinte kibogozhatatlan a szerelmi élete, annyi szerető, barátnő, feleség és gyerek van a képben. Így nem is meglepő, hogy Jude Law bejátszotta a bébiszitterel való megcsalás kliséjét is. Sadie Frosttal való öt éves házassága végén, 2004-ben kezdett kapcsolatot Sienna Millerrel, akivel egy filmforgatáson szerettek egymásba. Hamarosan a lánykérés is megtörtént, de az esküvőt lefújták, amikor kiderült, hogy a sztár lefeküdt a dadával. Ennek ellenére 2011-ig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban.

Forrás: AFP/Neilson Barnard

Ethan Hawke

A színész és Uma Thurman színésznő 1998-ban házasodtak össze, és két gyerekük született. 2003-ban mentek szét, amikor a híresség megcsalta feleségét a bébiszitterrel. Későbbi interjúkban Ethan azt nyilatkozta, hogy nem a bébiszitterrel, Ryannel való kapcsolata miatt váltak el, és megvárta a válás kimondását, mielőtt ténylegesen kapcsolatot kezdett volna a nővel. A pár 2008-ban házasodott össze, azóta két gyerekük született.

Ethan Hawke és Ryan HawkeForrás: AFP/Jason Merritt

Arnold Schwarzenegger

A Terminátornak négy gyereke született feleségétől, Maria Shrivertől. 2011-ben azonban kiderült, hogy a színésznek van egy ötödik csemetéje is, aki a bébiszitterrel való titkos kapcsolatából született. A nő, Mildred Patty Baena csak évekkel a szülés után vallotta be, hogy a gyerekének Schwarzenegger az apja. Utólag kiderült, hogy a nő és a színész felesége egy időben voltak várandósak, ami valjuk be, eléggé ciki. Schwarzenegger még ebben az évben lemondott Kalifornia kormányzóságáról, és bevallotta feleségének a történteket. Mivel egy színésznővel való félrelépése is kiderült közben, Maria beadta a válási keresetet.

Arnold SchwarzeneggerForrás: AFP/Jason Merritt

Gavin Rossdale

Máig sem tudni pontosan, hogy mi is történt Gwen Stefani férje és a dada között. 2012 novemberében robbant a hír, miszerint a 2002-ben házasodó sztárpár kapcsolata komoly válságban van. A pletykák szerint Gavin a dadával került romantikus kapcsolatba, de a férfi ezt végig tagadta, így a teljes igazság ma sem derült ki. A férfi szavának egyébként sokan nem hittek azok után, hogy 2004-ben kiderült: Gavinnek van egy törvénytelen lánya, Daisy, egy korábbi kapcsolatából, aki 1989-ben született. Az énekesnőt akkor teljesen lesújtotta, hogy a férfi ennyi ideig titkolózott előtte. A bébiszitteres sztori után mindenesetre elhatározta, hogy rendbe teszi a házasságát, és azóta meg is született harmadik gyerekük

Gwen Stefani és Gavin RossdaleForrás: AFP/Angela Weiss