Caramel nem mehet nászútra

Forrás: -facebook/Molnár Ferenc Caramel -
Caramel esküvő házasság feleség nászút csúszás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes és felesége, Szilvi akárcsak az esküvőt, a nászutat is későbbi időpontra tolta át.

Hétvégén a nyilvánosság teljes kizárásával fogadott egymásnak örök hűséget Caramel és párja, Szilvi. Bár a szerelmesek augusztus végére tervezték az esküvőt, csúsztatniuk kellett, és most úgy tűnik, ugyanez a helyzet a nászúttal is – írja a Blikk.

Forrás: -facebook/Molnár Ferenc Caramel

„Nekünk annyit mondtak Feriék, hogy mindenképp szeretnének elmenni nászútra, ám annyi minden mással voltak elfoglalva az utóbbi időben, hogy még azt sem döntötték el, pontosan mikor és hol fogják tölteni a mézesheteket" – mesélte a lapnak egy bennfentes.

Vigyél el! Brigi pasija helyett csajokkal buliznahttp://www.life.hu/sztarok/20150907-vigyel-el-brigi-az-rtl-klub-randi-sowjanak-szereploje-pasija-helyett-csajokkal-bulizna.htmlAz RTL Klub szombaton debütált új randi-showjának pörgős szépsége bevallotta, miért jelentelezett a műsorba és milyen pasira vágyódik.TV + Sztárok--Fodor Zsóka aranydiplomája átvételekor osztotta ki kollégáithttp://www.life.hu/sztarok/20150907-fodor-zsoka-az-rtl-klub-baratok-kozt-egykori-magdi-anyusa-aranydiplomaja-atvetelekor-kiosztotta.htmlA Barátok közt egykori Magdi anyusa arra az időszakra emlékezett, amikor még nem tett szert országos ismertségre. Elmesélte, mi bántotta a leginkább abban az időben. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huVajna Timi blogírást tanulnahttp://www.life.hu/sztarok/20150907-vajna-timi-andy-vajna-felesege-blogirast-tanulna-oravecz-noratol.htmlAkár az is előfordulhat, hogy Oravecz Nórától fog blogolást tanulni Andy Vajna felesége.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huPimasz úr átcuccol – kiderült, kikhez költözik be Papp Gergőhttp://www.life.hu/sztarok/20150907-pimasz-ur-atcuccol-kiderult-kikhez-koltozik-be-papp-gergo-az-rtl-klub-musoraban.htmlKedden indul Papp Gergő új műsora az RTL Klubon. Kiderült, kikhez cuccol be egy napra a műsorvezető.TV + Sztárok--Kemény kritikát kapott a Gálvölgyi showhttp://www.life.hu/sztarok/20150908-kemeny-kritikat-kapott-a-galvolgyi-show-az-rtl-klubon.htmlNem jött be a nézők egy részének az új Gálvölgyi show. A művész és a producer reagáltak a kritikákra.TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoSzórakozás közben rosszul lett ÉNB Lali és Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20150907-szorakozas-kozben-rosszul-lett-enb-lali-es-gabor.htmlAz ÉNB négy bajkeverője, Lali, Gábor, Marci, Joe fiús kirándulásra utazott el Ausztriába, szerettek volna a dolgos napok után egy kicsit kikapcsolódni. Természetesen a kamerák is követték útjukat, de inkább buliztak, mint forgattak. Az önfeledt szórakozás végül nem sült el túl jól.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.