Vajna Timi Oravecz Nóra blog írás Andy Vajna tanulás
Akár az is előfordulhat, hogy Oravecz Nórától fog blogolást tanulni Andy Vajna felesége.

Vajna Timi, aki nemrég gyémántbizniszbe kezdett folyamatosan új célokra vágyik. A Mokka adásának végén egy odavetett mondattal jelezte, hogy szívesen tanulná a blogírást. Az egyik erre szakosodott akadémián, Lifestyle kategóriában többek közt Oravecz Nóra is oktató, így abban az esetben, ha Timi jelentkezne és felvennék, a lélekmelegítő írásairól híres bloggertől tanulna.

Endrei Judit 17 év után újra képernyőnhttp://www.life.hu/sztarok/20150907-endrei-judit-musorvezeto-tizenhet-ev-utan-ujra-a-teve-kepernyon.htmlLubickol új műsorában a legendás műsorvezető, aki sok újdonsággal találkozott a forgatásokon. TV + Sztárok--Balázs Klári: "Nem tartom magam újgazdag kisasszonynak"http://www.life.hu/sztarok/20150907-balazs-klari-enekesno-korda-gyorgy-felesege-maximalista-amikor-hazimunkarol-van-szo.htmlDurva híresztelések keltek szárnyra Balázs Kláriról, aki állítólag sorra rúgja ki a háztartási alkalmazottait. Korda György Klárikája szerint azonban ebből semmi sem igaz.TV + SztárokOrigoSzorcsik H. Viki: "a Tisza partján rugdosni kezdett, és megütött"http://www.life.hu/sztarok/20150907-szorcsik-h-viki-azt-allitja-rugdosta-es-megverte-a-parja-olyan-feltekeny-volt.htmlNem kevesebbet állít a Jóban Rosszban felfedezettje, mint hogy volt párja féltékenységében megütötte. A férfi azonban cáfol, és szeretné, ha poligráfos vizsgálatnak is alávetnék. TV + Sztárok--Ikertornyok: Megtalálták Angelina Jolie hasonmásáthttp://www.life.hu/sztarok/20150906-angelina-jolie-hasonmasa-chelsea-marr.htmlA 24 éves Chelsea Marr megszólalásig hasonlít a világ egyik legszebb nőjére, Angelina Jolie-ra.TV + SztárokOrigoLilu fejében éjszakánként is a családi történetek zakatolnakhttp://www.life.hu/sztarok/20150905-lilu-fejeben-meg-ejszakankent-is-csaladi-tortenetek-zakatolnak.htmlNovemberben kerül a 18. születésnapját ünneplő RTL Klub képernyőjére a Keresem a családom című, dokumentarista jellegű műsor, amit Lilu vezet. Ebben olyan családokat és rokonokat hoznak össze, akiket az élet évekkel ezelőtt elválasztott. A készítők a szakma nagyágyúi: Máté Krisztina és Hadas Krisztina.TV + Sztárok--Ejha! Sarka Kata óriásplakátról mosolyog le ránkhttp://www.life.hu/sztarok/20150905-sarka-kata-oriasplakatokon-szerepel-a-belvarosban.htmlSarka Kata közösségi oldalán osztotta meg, hogy milyen érzés volt számára, amikor a Deák Ferenc téren belefutott az őt ábrázoló óriásplakátba. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.